Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ; SİLİVRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ...
KARAKAŞ: SİLİVRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ...
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş Silivri’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. Yılı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Karakaş mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

Değerli Hemşerilerim;

 

Dünyanın gözbebeği İstanbul’umuzun Avrupa’ya açılan kapısı olan Silivri’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. Yılını kutlamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Balkan harbi sırasında Yunanlılar sonra Bulgarlar tarafından işgal edilen ve son olarak İtalyanların işgaline uğrayan Silivri’miz, 1 Kasım 1922 yılında İtalyanların çekilmesi ile özgürlüğüne kavuşmuş ve 1 Kasım günü Silivri’mizin kurtuluş günü ilan edilmiştir. Tarihi geçmişi ta Antik Çağa dayanan, hep beraber huşu içinde yaşadığımız, doğup büyüdüğümüz Silivri’mizin 91. Cumhuriyetimizin kuruluşunun ise 90. Yılını kutladığımız bu günlerde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü silah arkadaşlarını ve vatanı uğruna can vermiş şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

Kıymetli Silivrililer;

 

Her fırsatta söylemekten büyük onur duyduğum ve kendime şiar edindiğim Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün o güzel sözünü bu anlamlı günde bir kez daha dile getirmek istiyorum. “ Vatanını en çok seven, ona en çok hizmet edendir” AK Parti olarak bizler vatanımıza ve milletimize hizmet etmek adına gece gündüz demeden canla başla çalışıyoruz. Doğup büyüdüğümüz Silivri’mize hizmet etmek, Silivri’yi Silivriliye yakışır bir hale getirmek adına, hayal dahi edilemeyen hizmetleri gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Türkiye’nin ve İstanbul’umuzun Avrupa’ya açılan kapısı olan Silivri’miz, coğrafi, tarihi güzellikleri, denizi, tarımı, ormanları ve daha pek çok özelliği ile muhteşem bir ilçe. Bu özellikleri ile Silivri’ye hak ettiği değeri kazandırmak adına, İlçe teşkilatımızın öncülüğünde Silivri’ye, İstanbul Büyükşehir Belediyemizin tarafından, 100 yılda gelebilecek yatırımlar iktidarımız dönemi boyunca yani çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilmiştir. Silivri’nin kanayan yarası, bitmeyen çilesi Boğluca deresi ıslah çalışmalarında sona gelindi. Mahalleye dönüşen köylerimize, doğalgaz, arıtma tesisi, futbol sahası, altyapı, içeme suyu şebeke değişimi gibi birçok hizmet çok kısa sürede gelerek yaşam standartları yükseltildi. Bütün bunların yanı sıra Silivri’mizi marka bir şehir haline dönüştürmek üzere, dev projeler hazırlıyoruz. Çünkü biz Silivri’mizi çok seviyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyet Bayramımız olmak üzere Silivri’mizin düşman işgalinden kurtuluş günü olan 1 Kasım’ın gününü en kalbi duygularla kutluyor, bizlere bu günleri armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarına saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı

          Metin Karakaş

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol