Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ: SİLİVRİ'NİN GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ...

SİLİVRİ’NİN GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ

 

      AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Şoförler Odası Başkanı Zafer Aşkın ve oda yönetimi ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’nın da katıldığı, İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda Şoförler Odasının sorunları ve ilçeye yapılan hizmetler masaya yatırıldı.

 

Silivri Şoförler Odası yönetimi ile gerçekleştirilen kahvaltıda konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, “ Öncelikle şunu söylemeliyim ki; Silivri hepimizin, bu yüzden bizler yapacağımız hizmetleri siyaseten değil, Silivri için yapıyoruz. Burada yaşadığımız için, evlatlarımızın geleceği için Silivri’nin gelişip büyümesi için yapıyoruz. Ulaşım alanında yaptığımız çalışmalar gelince;  Artık yeni şehircilikte viyadük olayı bitti. Yapılan çalışmalarda artık yer altına alınıyor. İstanbul’da bir çok projede bunu görüyoruz. Silivri’ye ilişkin de bir çok projemiz var. İlçemizin trafik sorunu çözecek bir çok projenin çizimi yapılıyor. İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Selimpaşa kavşağından geçiyor. Ama orada bir karmaşa hakim. Selimpaşa kavşağı ile ilgili de çok güzel bir proje hazırlıyoruz.  Esnafımızın talebi üzerine Karamustafa Sokak çift yönlü oluyor. Bizim amacımız Silivri’yi tarihi ile, denizi ile, tarımı ile ormanı ile geliştirerek bir cazibe merkezi haline dönüştürmektir. 1/5000’lik planlarda Silivri’nin geleceği planlandı. Tahmini nüfus artışına göre, yollar, yeşil alanlar, kamu binaları, sosyal alanlar ve diğer hizmet alanlarının hepsi, Silivri’nin  yıllar sonraki durumu göze alınarak hazırlandı. Bizler Silivri’nin geleceğini, gelecek neslimiz için düşünmek zorundayız.” dedi.

 

AŞKIN, MARMARA EREĞLİSİ ARAÇLARINDAN ŞİKAYETÇİ

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen kahvaltıda ilçe başkanı Metin Karakaş’a Şoför esnafının yaşadığı sıkıntıları dile getiren oda başkanı Zafer Aşkın; “Şoför esnafımızın sorunlarını dinlemek maksatlı yapmış olduğunuz bu davet için odamız adına çok memnun ve mutlu olduk. Bu toplantıların ara sıra yapılması şart.  Bu anlamda sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bizim birinci derecede sorunumuz,  İlden ile taşımacılık konusu bizim için büyük bir sıkıntı. İlçemize Marmara Ereğlisi araçları çalışıyor.  Bu araçların geçtiği güzergahtan 65 tane minibüsçümüz etkileniyor. Biz bu araçların çalışmamasını istemiyoruz. Çalıştırsınlar ama, Marmara Ereğli’sinden yolcusunu alsın Silivri’de indirsin yol güzergahın da yolcu indirip bindirmesinler” dedi.  AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ise bu tarz toplantıların esnafın sorunlarının çözümü adına çok faydalı olduğunu belirterek, Silivri Şoförler Odası Başkanı Zafer Aşkın ve yönetim kurulu üyelerinin taleplerinde haklı olduklarını ve bu sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol