Silivri Facebook
banner88

KARAKAŞ VE BALDÖKTÜ'DEN ÖĞRETMENLERE MÜJDE...

KARAKAŞ VE BALDÖKTÜ’DEN ÖĞRETMENLERE MÜJDE

 

Silivri’nin başarılı öğrenci yetiştiren okulları arasında yer alan, çeşitli sınavlar, eğitim ve spor alanlarında ki başarıları ile adından sıkça söz ettiren Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulunda toplantı düzenlendi. Okulun sorunlarına ilişkin gerçekleştirilen  kahvaltılı toplantıya Silivri Kaymakamı Salih Keser, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar ve müdür yardımcıları, il genel meclis üyesi Halit Girgin, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, hayır sever iş adamı Nurullah Baldöktü ve okul aile birliği yönetimi katıldı.

 

KARAKAŞ “ EK BİNA VE SPOR SALONU YENİ DÖNEME HAZIR OLACAK”

 

Toplantıda yeni eğitim sistemine göre, Silivri Nurullah Baldöktü İlköğretim okulunun yetersiz hale gelmesi ve orta okul bölümü için 8 derslikli yeni bir binaya ve spor salonuna ihtiyaç olduğunu belirten okul aile birliği yönetimine Baldöktü ve Karakaş’dan müjdeli haber geldi. Karakaş, kahvaltı sonrası Nurullah Baldöktü okul aile birliği ve öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, “ Nurullah Baldöktü ailesinin Silivri’mizde özellikle eğitim ve sağlık konusunda çok önemli hayırları mevcuttur. Ben huzurlarınızda Nurullah Bey’e bu manada bir kez daha teşekkür ediyorum. Okulumuzun başarısı ve vizyonu ortada. Bu manada biz bu okuldan kimsenin tayin olmasını istemiyoruz. Okulumuza 8 derslikli bir ek bina yapılması gerekiyor. Bunun için yeterli alanının da olduğunu görüyoruz. Bununla ilgili arkadaşlarımıza bir projelendirme çalışması yapmalarını istedik. Yeni öğretim yılına kadarda 8 derslikli binamızı bitirelim. Bununla ilgili sözü zaten Nurullah bey sözünü verecektir. Okulumuzun bulunduğu bölge taşkın alanından çıkmak üzere. Buraya ve bazı okullarımıza yapacağımız prefabrik kapalı spor salonları 27 gün de yapıla bilen bir çalışma olacak. Bu çalışma İBB’nin üretimi bir çalışmadır. Türkiye’de ilk defa uygulanacak bir proje ve üretimini İSTON yaptı. Dere ıslah çalışmasının bitmesinin ardından yeni öğretim yılına hem 8 derslikli okulumuzla hem de kapalı spor salonumuzla gireceğiz ve bu aile yapısını bozmayacağız.” dedi.

 

 

 

BALDÖKTÜ “ OKULUN İNŞAATINA HEMEN BAŞLAYABİLRİZ”

 

Silivri’nin sevilen ve hayırsever iş adamlarından Nurullah Baldöktü ise yaptığı konuşmada, “ Bizim Baldöktü ailesi olarak şöyle bir yaşam çizgimiz vardır ve şu 4 şeye çok önem veririz. Şahsına zararlı işler yapma, faydalı işler yap. Nesline zararlı işler yapma, faydalı işler yap. Cemiyete faydalı işler yap, zararlı işler yapma. Tabiata faydalı işler yap, zararlı işler yapma. Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı her zaman tebrik ettiğim çok kıymetli ilçe başkanımız Metin beyle, Kaymakam beyle ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle daha öncede bir araya geldik. Metin bey buraya bir kapalı spor salonu yapacaklarını söyledi. Bende salon yapılacaksa bede oraya 8 derslikli bir okul yaparım dedim. Ben burada yine aynı sözü vermek istiyorum. Buranın projesini uygulamaya koyduk. Şerife Baldöktü’de dahil olmak üzere oraya da 8 derslikli bir okul yapmak istiyoruz. Kendi bünyemizde yapacağımız incelemeler sonucunda bunları yerine getireceğiz. Ben buranın kaba inşaatına hemen başlaya bilirim. Kapalı spor salonuna başlandığında da ince işini bitirir hizmete açarız.” dedi.

 

KESER “ DERDİMİZ CEHALETİ YENMEK”

 

Nurullah Baldöktü bey’in ilçemize bir çok yatırımı ve hayrı var. Özellikle eğitim alanında yapmış oldukları hayırlar aşikardır. Kendi isimlerini taşıyan bu okulların da başarısı ile isimleri de yücelmekte ve bu okullarda okuyan öğrencilerimiz aldıkları başarılarla adeta hayır severlerine teşekkür etmektedir. Bizim derdimiz cehaletti yenmektir. Cehaleti yenmemiz içinde eğitime yatırım yapmamız gerekiyor. Yatırımı da insana yapacağız. Değerli iş adamımızda Silivri’de bu manada eşinin ve kendi adına  bir çok yatırımları var. Bu anlamda karşılaştıkları bürokratik sorunlarla da karşılaşa bilirler. Bu sorunları da çözmek bizim işimiz. Ben eğitime yapılan bütün yatırımlara imza atan destek veren bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Yeni ek binamızın ve spor salonumuzun da bir an önce başlanıp bitirilmesi dileği ile herkesi selamlıyorum.” dedi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol