Silivri Facebook

Keleş: ''AKP bütün gücünü kullandı''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Genel seçim sonrasında CHP ilçe örgütlerini ziyaret etmeye başlayan İstanbul 3. bölge Milletvekili Birgen Keleş, geçtiğimiz günlerde Silivri'deydi. CHP İlçe Yönetimi'ni ziyaret eden Keleş, daha sonra Silivri esnafını ziyaret etti.
 
Yaptığı konuşmalarda genel seçimlerde aldıkları sonuçtan memnun olmadıklarını söyleyen Keleş ""Beklenen sonuç alınmadı. Çok çeşitli nedenleri vardı. AKP, birinci parti olabilmek için, devletin ve belediyelerin bütün güçlerini kullandı. AKP'nin tekrar iktidar olmasından, vatandaşın olumsuz yönde etkilenmemesi mümkün değildir. Zaten vatandaşla da konuşursanız, kimse verdiğini ifade etmiyor." şeklinde konuştu.
 
Keleş: "Yerel basına birçok görev düşüyor"
Seçimlerden önce AK Parti'nin Çatalca köylerine giremediğini ifade eden Milletvekili Birgen Keleş "Vatandaşlar seçimin ertesi gününden itibaren, tarlalarını satmaya başladılar. Aynı satışı önümüzde ki süreçte de devam ettirecekler. İnsanlar geleceğini satıyorlar. Halk yokluk, fakirlik çekiyor. Ülke böyle idare edilmez. Böyle bir şey yoktur. Burada medyaya çok iş düşüyor. Büyük medyalar taraflı olduğu için, vatandaşı yeteri kadar aydınlatamıyor. Fakat yerel basın, toplumu bilgilendirmeyi bir sorunluluk olarak görmeli. Halk böyle istiyor diye bir gerekçe kullanılmaz. Bu sebeple yerel basına çok görev düşüyor." dedi.
 
Belediye seçimlerinin özel seçimler olduğunu belirten Keleş "Yerel seçimlerde o yörenin sorunlarını yakından bilmek ve dayanışma içerisinde çözüm arayışında bulunmak çok önemlidir." şeklinde konuştu.
 
"CHP çok az çalıştı"
CHP Silivri İlçe Örgütüne yapılan ziyaretin ardından Silivri esnafını dolaşan Birgen Keleş, kısa kısa sohbetler yaptı. Silivri 1. Noteliği'nde çalışan görevliler Keleş'e CHP'nin çok az çalıştığına dair şikayetlerde bulundu. Sadece Silivri'de değil Türkiye genelinde bunun böyle olduğunu söyleyen görevlilere Keleş "Ben Silivri İlçe Örgütünü bu konunun dışında tutuyorum. Özellikle CHP Silivri İlçe Kadın Kolları çok çalıştı. Silivri, Bakırköy gibi ilçelerimizin Kadın Kolları çok iyi çalışıyor." şeklinde yanıt verdi.
 
Bilgen Keleş ile tesadüfen karşılaşan AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Veli Dolu ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Atasoy, Keleş ile nezaketen el sıkıştılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol