Silivri Facebook

KİPTAŞ 2. ETAP OKULU'NUN RESMİ AÇILIŞI ERTELENDİ...

İBB ABDÜLEZEL PAŞA İÖO'NUN AÇILIŞI İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından KİPTAŞ 2. Etap Konutları içinde bu yıl eğitime açılan İBB Abdülezel Paşa İlköğretim Okulu’nun açılışı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Almanya programı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

22 Eylül 2011 Perşembe günü saat 14.00’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla resmi açılışı gerçekleştirileceği duyurulan İBB Abdülezel Paşa İlköğretim Okulu’nun açılışı, Başkan Topbaş’ın Almanya programı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Başkan Topbaş’ın Almanya programına ilave edilen görüşmeler nedeniyle planlanan gününde gerçekleştirilemeyen açılışın Eylül ayı içinde uygun bir tarihte yapılması hedefleniyor.
32 derslik, 6 laboratuar, 134 kişilik anfi tipi konferans salonu, 2 adet ana sınıfı, 1000 kişi kapasiteli kapalı spor salonu, basketbol ve voleybol sahası, oyun parkı, bireysel sporlar için kişisel gelişim salonu ile özel okullar donanımına sahip olan İBB Abdülezel Paşa İlköğretim Okulu’nda bu yıl yaklaşık 100 öğrenci eğitim görüyor.

 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol