Silivri Facebook

Manastır Göçmenleri CHP'ye Söz Verdi...

CHP'Lİ KADINLAR MANASTIR GÖÇMENLERİ'Nİ ZİYARET ETTİ
 
CHP Silivri İlçe Kadın Kolları, dün Mimarsinan Mahallesi, Samsun Mahallesi'nde kapı kapı dolaşarak oy istedi, Manastır Göçmenleri Derneği'ni ziyaret ederek projeleri anlattı.
 
Silivri CHP İlçe Örgütü, 12 Haziran seçimlerine hız kesmeden hazırlanırken, en önemli desteği partili kadınlardan görüyor. Haftalardır sokak sokak, mahalle mahalle dolaşan CHP'li kadınlar, her çaldıkları kapıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Türk halkına sunulan 41 sözü anlatıyor. CHP'nin projelerine yönelik broşürler dağıtan CHP'li kadınlar, en büyük önemi ise, CHP iktidarında, her aileye ayda en az 600 TL verilmesini ön gören Aile Sigortası'na veriyor.
 
CHP'li kadınlar dün de Silivri'nin Mimarsinan Mahallesi'nde alan çalışmasına devam etti.Silivri Belediye Meclis Üyesi Seval Çolakoğlu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın eşi Esma Işıklar'ın da eşlik ettiği CHP İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve üyeleri, Samsun Mahallesi olarak bilinen bölge ile birlikte, Gözde Çiftlik Evleri'ni de ziyaret ederek, CHP ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu için destek istedi.
 
Öte yandan CHP'li kadınlar, öğleden sonra da Manastır Göçmenleri Derneği'ndeydi. Dernek üyeleriyle bir araya gelen CHP'liler, Silivri'de CHP'nin Kalesi olarak bilinen Fatih Mahallesi'nde çalışmalarda bulundu ve destek sözü aldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol