Silivri Facebook

MHP 3. Bölge Milletvekili Meral Akşener Silivri'deydi.
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
MHP 3. Bölge Milletvekili, TBMM Meclis Başkan Vekili Meral Akşener, Silivri’de yarım bıraktığı köy ziyaretlerini geçtiğimiz haftasonu tamamladı. Gazitepe, Kadıköy, Akören, Bekirli,  Kurfallı, Fener, Büyük Sinekli, Danamandıra, Küçük Sinekli, Yolçatı köylerini ve Semiz Kumlar mahallesini ziyaret eden Akşener, vatandaşın sorunlarını dinledi.
 
“Muhalefet ne iş yapıyor?”
MHP 3. Bölge Milletvekili Meral Akşener’e sıkıntılarını anlatan köylüler şunları söyledi; “Biz kendi yağımızla kavrulan insanlarız. Bizim köylerimizi beldelerimiz elimizden alıp başkalarına kendi yandaşlarına peşkeş çekecekler. Buna izin vermeyeceğiz. Tüm bunlar yetmemiş gibi emekli maaşlarımıza da göz diktiler. Ama Milletvekili maaşlarına zam yapmayı düşünüyorlar. Köylüyü, çiftçiyi açlığa mı mahkum edeceksiniz?
 
 
 
 
Türkiye elden gidiyor. Eğer Türkiye bizim emekli maaşlarımızın düşürülmesiyle kurtulacaksa biz emekli maaşlarımızı almayız diye imza atarız. Yeter ki Türkiye kurtulsun. Vakıflar yasasını geçirdiniz. Türkiye’nin egemenliği elden gidiyor. Siz hala türbanla uğraşıyorsunuz. 301 maddesini meclise getirecekler. Dinimize küfredenleri meclise taşıyıp mecliste onaylayacaklar. Muhalefet ne iş yapıyor?”
 
 
 
 
 
Akşener: “Sorunlarınızı meclise götürmek için buradayım”
Köylülerin derdini dinleyen MHP Milletvekili Akşener; “Her Köyün ayrı bir sorunu var. Bende bu sorunlarınızın çözümü için buradayım. Ben sizin elçinizim. Bana istediğiniz her şeyi söyleyebilirsiniz. Ben sizin sorunlarınızı meclise götürmek için buradayım. Ben muhtarlarımıza da söyledim. Her köy muhtarı köyünün sorunlarıyla ilgili bir dosya hazırlasın. Bende muhtarlarımızı Ankara’ya götüreceğim ve burada AK Partili bakanlarla görüştüreceğim. Konunun muhatabı bakanlarla görüşüp sorunların çözüme kavuşması yönünde elimizden geleni yapacağız.
 
Ancak yetkili bakanlar başlarından savma yaparlar iste bizde o zaman sizlerin haklarını savunmak için kavgamızı yapacağız. Belde belediyelerinin kapatılma konusunda ise siz ne istiyorsanız biz o şekilde oy kullanacağız. Vakıflar Yasası Anayasa mahkemesine gidecek. 301. maddeye meclise geldiğinde MHP olarak hayır diyeceğiz. Emekli Maaşlarının düşürülmesi ve Milletvekili maaşlarının yükseltilmesi konusu ise meclisten geçemeyecek. Ben kendi adıma söylüyorum her ikisi içinde hayır diye parmak kaldıracağım” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol