Silivri Facebook

Muhtar-İktidar Tartışmaları Son Buldu
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Geçtiğimiz Cumartesi Günü, Silivri Öğretmen Evi’nde gerçekleşen toplantıda bir araya gelen Silivrili muhtarlar ile iktidar, uzun bir süredir devam eden karşılıklı tartışmaya bir son verdi. Yapılan toplantıyı değerlendiren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Halit Girgin’in göndermiş olduğu basın açıklaması şu şekilde:
 
“Geçtiğimiz hafta sonu Silivri Öğretmenevi’nde kahvaltılı toplantıda İlçe Köy ve Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen İlçemiz Sorumlusu Milletvekili İbrahim Yiğit, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, İlçe Başkanı Halit Girgin ve İl Genel Meclis Üyeleri muhtarların sorunlarını dinledi.
 
Milletvekillerimizin toplumun farklı kesimleri ile buluşarak sorunlarını dinlemeleri, çözüm önerilerinin yasama ile ilgili olanlarının TBMM gündemine taşınması, yürütme ve idari konuların ilgililerine ulaştırılmasını hedeflediğimiz her ay yapılması planlanan “Milletvekili ilçe buluşmaları” ilçemizden sorumlu Milletvekilimiz SN. İbrahim YİĞİT, İl Yönetim Kurulu İlçe Koordinatörü, İlçe Başkanı, Belediye Başkanı, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Yürütme Kurulu Üyelerimizin katılımı ile ilçemizde, beldelerimizde ve köylerimizde seçilmiş 36 mahalle ve köy muhtarımızın 31’inin katıldığı bir muhtarımızın azası tarafından temsil edildiği ve sorunlarının dinlenmesinde söz alan 20 muhtarımızın görüş ve öneri taleplerinin paylaşıldığı toplantı ilçemiz ve bölgemiz için çok olumlu geçmiştir.
 
HATIRA FOTOĞRAFI GÜNÜ ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ
Gerek yazılı gerek sözlü olarak duygu ve düşüncelerini dile getiren Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları, bir takım sıkıntı ve sorunları olmasına rağmen, AK PARTİ döneminde yapılan ve halen yapılmakta olan hizmetlerin kesinlikle göz ardı edilmeyeceğini açıklamaları partimizin hizmet ağının ne denli kuvvetli olduğunu adeta kanıtlar gibiydi. Toplantı sonunda AK PARTİ İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve AK PARTİ İlçe Başkanı Halit Girgin ile birlikte Öğretmenevi önünde hatıra fotoğrafı çektiren Muhtarlar düzenli olarak yapılan toplantıların oldukça olumlu geçtiğini kahvaltılı toplantının da adeta olgunlaşma dönemi olduğunu dile getirdiler. Bu arada Milletvekili Yiğit’in “Biz halkımızın ve teşkilatımızın emrindeyiz. Halk size iletecek, sizlerde bize. Hiç çekinmeyin burada her şeyi paylaşalım. Bizler sıkıntıları dinlemek onlara çözüm üretmek için buradayız. Çekinmeden ifade edin. Biz derhal müdahale edelim” demesi muhtarlar arasında memnuniyetle karşılandı.
 
“ BÖLGEMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUZ ÇÖZÜM İÇİN DURMADAN ÇALIŞIYORUZ”
AK PARTİ yerel yöneticileri olarak başta Belediye Başkanımız SN. Hüseyin TURAN olmak üzere İl Genel ve Belediye meclis üyelerimiz 28 Mart 2004 hizmete başladığımızda ilçe sorunları bir yumak halinde önümüzde iken bugün tarafımızdan tespit edilen ve iki elin parmaklarını geçmeyen sorunlar, inşallah AK PARTİ İktidarı tarafından 2008 hizmet takvimi
İçerisinde çözüme kavuşturulacaktır.
 
AK PARTİ iktidarı olarak hizmetinde çözümünde tek adresi biziz. Bizler gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünerek çalışıyor hizmet üretiyoruz. Halkımız bunu görüyor oyunu her seçimde arttırarak, iktidarını koruyan AK PARTİ’miz uyguladığı politikalardaki haklılığının onayını yine milletimizden alıyoruz.
 
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN: “MİLLETE EFENDİLİK YOKTUR, HİZMET ETMEK VARDIR.” sözü bizim hizmet odaklı siyasetimizin özünü oluşturmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm okurlara şahsım ve teşkilatım adına saygılar sunarım.”
 
Haber MERKEZİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol