Silivri Facebook
banner88

MÜMİN TUĞLU'DAN YILBAŞI MESAJI...

 

Tuğlu: Adaletsizliğin yerini hukukun aldığı bir yıl diliyorum

 

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, 2013’e “merhaba” demeye hazırlandığımız şu günlerde bir mesaj yayınlayarak, tüm Silivri Halkı’nın yeni yılını kutladı.

 

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, 2013 yılına girmemize saatler kala yayınladığı kutlama mesajında, 2012 yılının, AKP iktidarının ifade ettiği gibi toz pembe geçmediğini ifade etti. Tuğlu mesajında, “Yolsuzluğun ve yoksulluğun var olmadığı bir ülkede, işsizliğin yerini refahın, adaletsizliğin yerini hukukun,  terörün yerini barışın aldığı bir yıl diliyorum” dedi.

 

TUĞLU’NUN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

 

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, yeni yıl kutlama mesajında şunları kaydetti: “Yeni umutların filizlendiği ve heyecanla karşılamaya hazırlandığımız 2013’ün, ulusça beklentilerimizin gerçekleştiği bir yıl olması en büyük temennimizdir. Malum, 2012 yılı, iktidar partisi AKP’nin çizmeye çalıştığı o tozpembe tablonun aksine, zorluklar ve yaşanan acılarla birlikte geride kalmaktadır. Gerek ekonomik açıdan yaşanan kötü gidişat ve gerekse her gün giderek artan terör olaylarının ocaklara düşürdüğü ateş, 2012 yılında ulusça bizleri derinden yaralamıştır.           

Tüm bunların yanında Ergenekon Davası adı altında yaşanan hukuksuzluklar, Cumhuriyetin kazanımlarına karşı yapılan saldırılar ve bu kazanımları korumaya çalışanlara yönelik baskılar da geride bıraktığımız yılda yaşanan, bundan sonra yaşanmaması beklenen olayların başında gelmektedir. Tüm bu yaşananların ışığında, geride bıraktığımız bir yılın, Türk Milleti’nin beklentilerini karşıladığını söylemek doğru bir yaklaşım olamaz. Ancak, mutluluklarımızla, acılarımızla ve yaşanmışlıklarımızla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Ama ulusça, aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı canlı tutmak zorundayız. Bu düşünceler içinde ‘merhaba’ demeye hazırlandığımız 2013’ün, ülkemiz için istikrarlı, başarılı ve ulusça beklentilerimizin karşılandığı bir yıl olmasını diliyorum.

Yolsuzluğun ve yoksulluğun var olmadığı bir ülkede, işsizliğin yerini refahın, adaletsizliğin yerini hukukun,  terörün yerini barışın aldığı, farklılıkların yok edildiği, dünyada aç insanın kalmadığı, kardeşin kardeşe kırdırılmadığı, herkesin eşit şartlar altında din, dil,  mezhep ve ırk ayrışımcılığına maruz kalmadan, güven içinde yaşadığı bir yıl olması arzusu ile başta Silivrili vatandaşlarımız olmak üzere tüm ulusumuzun yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol