Silivri Facebook
banner88

Nazım Subaşı CHP'de!

Haber:Melis AVCI

CHP Silivri İlçe Örgütüne katılımlar gün geçtikçe artıyor. Belde belediyelerinin kapanmasıyla büyük sıkıntı içine düşen belde belediye başkanları, yerel seçimlerinde yaklaşmasıyla yer alacakları safları belirlemeye başlamıştı.
En son Ortaköy Belediye Başkanı Erdinç Tabak, görev yaptığı Demokrat Parti’den ayrılarak Cumhuriyet Halk Partisi saflarında yerini almıştı. Tabak, ilçede yapılan ve CHP İl Başkanı Gürsel Tekin’in de katılmış olduğu rozet töreninde, kendisiyle birlikte toplam 45 kişiyle partiye üye olmuştu.
CHP Silivri İlçe Örgütü, içinde bulunduğumuz hafta içerisinde yeni bir rozet töreni yapmaya hazırlanıyor. Yapılacak bu rozet töreninde uzun yıllar Demokratik Sol Parti’de görev yapmış olan Büyükçavuşlu Belediye Başkanı Nazım Subaşı’nın, CHP saflarına katılacağı öğrenildi. Yapılacak rozet törenine, Subaşı’nın dışında sürpriz isimlerinde katılacağı edinilen bilgiler arasında.
Daha önce belde belediye başkanlarından CHP saflarına katılan ilk isim Celaliye- Kamiloba Belediye Başkanı Rıdvan Yavuz Bilge olmuştu. Büyükçekmece Belediye Başkanlığı adaylığına kesin gözüyle bakılan Yavuzbilge, mevcut Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün de CHP saflarına katılmasıyla ani bir karar alarak partiden istifa etmişti.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol