Silivri Facebook

O Şimdi Aday!
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri milletvekili aday adaylığı konusunda siyasi tarihinde ilk kez bu kadar yoğunluk yaşıyor. Silivri Siyaset hayatının yakından tanıdığı isimlerin yanı sıra bürokratlardan da istifa ederek aday adaylığı ile başvurada bulunan isimlerin yanı sıra, kapatılan Ulusal Birlik Partisi’nin eski ilçe başkanı Ercan Çakır Bağımsız Aday oldu.
 
İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanlığına resmi başvurusunu yaparak harcını da yatıran Ercan Çakır, Silivri’den adaylığı garantileyen ilk isim oldu. Siyasi partilerden aday adayı olanların parti merkezlerindeki siyasi kulisleri hızla sürerken Ercan Çakır seçmen ile görüşmelere başladı bile.
 
Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Güngören, Küçükçekmece, Silivri ve Zeytinburnu ilçelerini kapsayan İstanbul üçüncü Bölge milletvekili adayı olan Ercan Çakır Sirkeci- Halkalı Banliyö trenleri ile çalışmalarını başlattı.  Banliyö trenlerinde vagonlardaki vatandaşlara kendini tanıtan ve parlementoda yapacaklarını aktaran Çakır büyük ilgi ve destek gördüğünü belirtti. Çakır “ Türkiye’de yeni fikirler ile donanmış namuslu bir yönetim için kanımın son damlasına kadar çarpışacağım” diyerek başladığı konuşmasını “ Türkiyemiz  yıllardır emperyalist güdümdeki hükümetler ile yönetilmektedir. Bir düşünün, Hükümet olmadan önce ABD hakkında, İMF hakkında, AB hakkında ulusun birlik ve bütünlüğüne zarar verecek her türlü kuruluşa şiddetle karşı çıkanlar, siz değerli halkımızın desteğini alıp parlementoya girdikten sonra şiddetle karşı oldukları devlet ve onların güdümündeki kuruluşlar ile sıkı fıkı ilişkiler içine girmektedir. İşte tüm bu çirkinlikleri ortadan kaldırmak için, gerçekten içinizden biri olarak sesiniz olacağım. Beni yakından tanıyanlar bilir. Gözünü budaktan esirgemeyen bir yapıya sahip olduğumu düşünüyorum. Hele hele konu Vatanım, bayrağım ve ulusum olduğunda kanımın son damlasına, nefesimin son anına kadar bu uğurda savaşacağımı bilenler bilir.” Ulusal Birlik Platformunu bilenler biliyor, bilmeyenler için kısaca söylemem gerekirse bu ulusun bir tek ferdinin kılına zarar getirecek dış mihraklara ve onların içerideki iş birlikçilerine karşı omuz omuza vermiş, Bayrağını, Toprağını, Askerini, Köylüsünü, Çiftçisini, Memurunu, İşçisini, Emeklisini, Dul ve Yetimini düşünen ve onlar için bir şeyler yapmak isteyen asil Türk kanını damarlarının her zerresinde hisseden insanların bir araya getirdiği bir plat formdur Ulusal Birlik Platformu.. Ve bizler siz değerli halkımızın sorunlarına birinci dereceden muhatap olup onların giderilmesi için yüce meclisimizin içinde olmalıyız. Bu nedenle değerli hemşehrilerimden desteklerini istiyorum. Yakında meydanlarda daha geniş platformlarda bu ülkenin içine düşürüldüğü durumu ve çözüm önerilerimi sizlerle paylaşacağım. Basın mensubu arkadaşlarıma bu dilek ve temennilerimi halkımıza iletmesini istirham ediyor hepinize saygılar sunuyorum” dedi.
 
Üçüncü Bölge Bağımsız Milletvekili adayı Ercan Çakır Silivri halkına güvendiğini ve bu güvenin boşa çıkmayacağını inandığını belirterek “ Halkım her zaman doğrunun yanında olmak istemiş ancak, aldatılmıştır. İnancım o dur ki bu kez biz bağımsız ulusalcıları temsilcisi olmak üzere vekaletlerini bizlere vereceklerdir” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol