Silivri Facebook

Okullara Müjde
BAŞKAN TURAN’DAN TEKNİK LİSE VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ'NE ZİYARET
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, eğitime destek amacı ile okul ziyaretlerine Silivri Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaretle devam etti.
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Başkan Yardımcıları Metin Karakaş, Namık Öndeş, Başkan Danışmanı Sancak Dolar, İl Genel Meclis Üyeleri Şenol Eser, Ahmet Maşalacı, Belediye Meclis Üyesi Turan Göksu, Silivri Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret etti. İlk ders zili öncesi öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, okul yönetimi ve okul aile birliği ile birlikte kahvaltılı toplantıya geçerek dilek ve istekleri dinledi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmenin ardından Başkan Turan ve ekip arkadaşları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Silivri Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Musa Kalay, Okul Aile Birliği Başkanı Nilgün Özalp, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taktak’ın sorularını yanıtlayıp, yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdiler. Öğretmenlerle de görüşen Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, iş atölyelerini gezip okuldan ayrıldılar.

HASAN ÖZVARNALI İLKÖĞRETİM OKULU’NA KAPALI SPOR SALONU MÜJDESİ
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu bahçesine kapalı spor salonu yapılacağını, eski binanın yıkılıp yeni bina yapılacağını müjdeledi.
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı Silivri’den uğurladıktan sonra Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu Aile Birliği’nin Kadınlar Günü yemeğine katıldı. 1 saat önce müjdelen haberi yemekte bayanlarla paylaşan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, “Katı Atık Tesisi, Silivri’mize yapılmayacak. Yaklaşık 1 saat önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bu müjdeli haberi bize verdi. Hepimizin gözü aydın” dedi.
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu bahçesine kapalı spor salonu yapılacağını ve projenin yatırım programına alındığını, okulun eski binasının yıkılıp yeni bina yapılacağını müjdeledi.
Kaynak : SH Dijital

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol