Silivri Facebook

Oyunuzu yaşadığınız bölgede kullanın
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Yaklaşan Genel Seçimlerle birlikte, partiler de seçim stratejilerini hayata geçirmeye başladı. DYP Silivri İlçe Teşkilatı Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız, seçim tarihinde tatile gidecek seçmene uyarıda bulundu. Yıldız, AKP’nin İstanbul’dan fazla sayıda milletvekili çıkarabilmek için yazlıkçı seçmene yönelik bir stratejide bulunulduğunu dile getirerek; “Seçmenlerimiz, oylarını yaşadıkları bölgede kullanmalı” dedi.
 
İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız; “22 Temmuz seçimlerinde herkesin kendi bulunduğu yerde oy atması çok önemli. Son günlerde 9 – 21 Mayıs tarihleri arasında muhtarlıktan ikametgâhını alıp oy atacağı yazlık adresine götürmeniz söyleniyor. Burada iktidarın çok zekice bir manevrası var. Buna çok dikkat etmek gerek” şeklinde konuştu.
 
Yıldız, yazlıkçı seçmen üzerine kurulan stratejiyi şu ifadelerle dile getirdi: “Örneğin Bodrum’a götürdünüz. Bodrum’da yazlığı olan yüz binler de götürdü. Daha Marmaris, Datça, Fethiye gibi birçok yer var. Muğla ilinin çıkaracağı milletvekili sayısı sadece 3 adet. Böylece Muğla ilinde milyonlarca oy sadece 3 milletvekili için atılmış olacak. Hâlbuki İstanbul 70, Ankara 29 milletvekili çıkarıyor. Yazın boşalan İstanbul ve Ankara’da milletvekillerinin büyük çoğunluğunu kim alacağını kestirmek hiç de zor olmasa gerek”
 
DYP Silivri İlçe Teşkilatı Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Kadir Yıldız, yaz için tatil planı yapan Silivrili seçmenleri; “Bu tuzağa düşmeyin ve oyunuzu mutlaka ve mutlaka sürekli oturduğunuz yerde kullanın” sözleriyle uyardı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol