Silivri Facebook
banner88

SELİMPAŞA GECE PAZARINA ÇIKARTMA...

SELİMPAŞA GECE PAZARI ESNAFINA IŞIKLAR ZİYARETİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Selimpaşa sahilinde yapılan düzenleme çalışmalarının ardından açılan gece pazarını ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi.

 

Silivri Belediyesi yatırım programı kapsamında Selimpaşa sahilinde plaj ve çay bahçelerinin bulunduğu alanda yapılan düzenleme çalışmaları bölgede büyük bir hareketlilik yarattı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Selimpaşa Sahili’nde açılan gece pazarını ziyaret ederek esnafa nazar boncuğu hediye etti. Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, CHP İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcılarının katıldığı ziyarete Selimpaşalılar yoğun ilgi gösterdi.

 

IŞIKLAR SELİMPAŞALILARA MÜJDELER VERDİ

İlçe genelinde yapılan tüm düzenlemelerin halkın kullanımına açılması amacıyla yapıldığını belirten Başkan Işıklar; “Plaj ve çay bahçesi düzenlemelerimizi geçtiğimiz yıl bitirdik. Bu yıl da yapılan aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmalarıyla yapılan iş daha da ortaya çıktı. 1300 kilometreye yakın bir sahil düzenlemesi gerçekleştirdik. Yaptığımız tüm düzenlemelerimizi halkımızın kullanımına açmak için yaptık. Çalışmalarımızı tamamlamadık, daha da devam edeceğiz. Burada sizlere iki müjde vermek istiyorum. Kadir Has Üniversitesi’nin bahçesinde 26 bin dönüm alanı belediye hizmet alanı olarak planlarda değiştirdik. Burada çok amaçlı bir spor kompleksi yapacağız. Çelik tellerle cezaevi gibi bir görüntü vermesine izin vermeyeceğiz. Bunlar halkın aktif kullanması gereken alanlardır. İkinci müjde de Türk Hava Kurumu Üniversitesi bu yıl Selimpaşa’da eğitime başlayacak. Cumhuriyetle yaşıt, gözde kurumlarımızdan biri olan Türk Hava Kurumu ile Selimpaşa bilimin ışığında çağdaş, modern ve aydınlık yarınlara gidecek. Esnaf arkadaşlarıma hayırlı işler bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Yaşanan değişimden çok memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri; “Sahili tanıyamadık başkanım, sizlere çok teşekkür ediyoruz, sahile çıkmak için can atar olduk” dedi. Başkan Işıklar, ilçe protokol üyeleri ve basın mensuplarıyla birlikte akşam yemeğini sahilde bulunan kafelerden birinde yedi. Işıklar ardından çay bahçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.  

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol