Silivri Facebook

SİLİVRİ BİRLİK AK PARTİ'DE AĞIRLANDI...

SİLİVRİ BİRLİK AK PARTİ'DE AĞIRLANDI

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı ‘’Kahvaltı Programları’’ dahilinde Silivri Birlik Taşımacılık Kooperatifini ağırladı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın makamında gerçekleşen toplantıda ziyaretçilerin ağırlanmasın da Karakaş’a İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Gerçekleşen programa Silivri Birlik Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Emin Kalkancı ve Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte katıldılar.

Silivri’de yolcu taşıma sektöründe yaşanan sıkıntıların dile getirildiği toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. STK’larla yapılan sabah buluşmalarının önemine vurgu yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ‘’ Bizler bu kahvaltı programlarında misafir ettiğimiz STK’larla Silivri ile ilgili istişareler yapıyoruz. Hazırladığımız ve hazırlayacağımız projelerde sizlerin fikirleri bizim için önemli’’dedi. Silivri de yolcu taşıma sektörünün artan nüfusla birlikte gelişim gösterdiğine de vurgu yaparak ‘’Gerçekleştireceğimiz projelerle Silivri’yi İstanbul’un cazibe merkezi haline getireceğiz. Sahil boyuna getirilen yeni uygulama ile denize girilme konusunda kolaylıkların olması ve Maxi alışveriş merkezi arkasında ki fuar alanının aktif hale getirilmesi bunlardan bir kaçı. Bu uygulamalarla yerli turist de dahil olmak üzere Silivri ye daha çok insanın gelmesi sağlanacak ve bu da daha çok insanın taşımacılık sektöründen faydalanacağı anlamına geliyor. Bu gelişime paralel olarak ilçemize yakışır bir otogar projemizin de var olduğunu burada sizlerle paylaşmak istiyorum.’’dedi.

Toplantı daha sonra soru cevap şeklinde sohbet havasında devam ederek Silivri Birlik Taşımacılık Kooperatifi Başkanı Emin Kalkancı’nın gerçekleşen davetten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etmesiyle son buldu.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol