Silivri Facebook
banner88

Silivri'de uyumlu meclis

Nisan ayı toplantılarına nazaran çok daha sakin geçen mecliste tüm kararların oy birliği ile alınması dikkat çekti. Meclisteki uyum Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın da gözünden kaçmadığı gibi ayrıca memnun da etti.
Silivri Belediye Meclisi Mayıs Ayı oturumunda gündeme gelen tüm maddeler oy birliği ile karara bağlandı. Silivri Belediye Meclisi’nde ki muhalefet partisi olan Ak Parti’nin yeni yönetime 100 günlük bir avans vermesinden mi yoksa meclis üyesi farkından mı bilinmez fakat sakin geçen meclis Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı da çok fazlası ile memnun ediyor. Işıklar meclisteki uyumdan sözlerinin arasında birkaç övgü ile bahsederken. Özellikle Kulüpler Birliği ile ilgili görüşülen spor kulüp başkanları toplantısı sonrası basında çıkan eleştirilerin doğru olmadığını belirtti ve konunun doğru algılanmadığı belirtti.
Silivri belediyesi olarak kulüpler birliğine müdahil olmayacaklarını sadece kaynak sağlayacak yerleri tahsis edeceklerini. Kaynaklardan elde edilen gelirlerin bir havuzda toplanarak hakkaniyet ölçüsünde tüm kulüplere dağıtılacağını yineledi. Böyle bir uygulama ile kulüp yöneticilerinin ve belediye yöneticilerinin de çok daha rahat edeceğini söyledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol