Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ'Yİ ÜÇ KOLDAN KUŞATTILAR...

AK KADINLARDAN SİLİVRİ ÇIKARTMASI

AK Partili kadınlar, Silivri’de 3 ayrı yerde AK Nokta kurarak halka ulaştı. Silivri teşkilatının ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona AK Parti Bölgemiz Milletvekili Harun Karaca, İl Kadın Kolları’nın yanı sıra B.Çekmece, Bağcılar ve Bahçelievler Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri de katılarak destek verdi.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları, Av.Özlem Zengin Topal başkanlığında düzenlenen çalışma ile İstanbul’da bir ilke imza attı. İstanbul’da farklı partilere sahip belediye başkanlarınca yönetilen ilçeler, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları’nın çıkartmasına sahne oldu. AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları, 24 Eylül 2012 Pazartesi günü Silivri’ye çıkartma yaptı.

 

 3 ALANDA AK NOKTALAR KURULDU

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek’in ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda, Uğur Mumcu Meydanı, Varyemez Kahvesi önü ve Değirmen Durağı Mevkii’nde AK Noktalar kuruldu. AK Noktalarda hükümetin icraatları, İstanbul İl Kadın Kolları tarafından hazırlanan el ilanları, broşür ve kitapçık dağıtılarak anlatıldı, vatandaşlara kalem, rozet ve çocuklar için balon hediye edildi.  Vatandaşların istek ve taleplerini de dinlendiği AK Noktalarda üye kayıt çalışmaları da yapıldı.

 

KARACA DA DESTEK VERDİ

AK Kadınların organizasyonuna AK Parti Bölgemiz Milletvekili Harun Karaca, Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ile B.Çekmece, Bağcılar ve Bahçelievler Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri de katılarak destek verdi.

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Harun Karaca, AK Noktadaki çalışmaların ardından beraberindekilerle esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol