Silivri Facebook
banner88

SIRDAŞ AİLESİ'NİN MUTLU GÜNÜ...

KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Semizkumlar Mahallesi İrfan Sırdaş İlköğretim Okulunun kütüphane açılışına katıldı.

Çocuklara ve eğitime olan sevgisini her fırsatta gösteren Karakaş, burada da ana sınıfı öğrencileri ile satranç oynayarak çocuklarla sohbet etti.

Açılışa Silivri Kaymakamı Salih Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Belediye Başkanvekili Elif Bilici ve okul aile birliği katıldı.

KARAKAŞ’DAN TİYATRO BİRİNCİLERİNE HEDİYE SÖZÜ

İrfan Sırdaş İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından düzenlenen kahvaltı sonrası gerçekleşen kütüphane açılışına katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, hayırsever iş adamı İrfan Sırdaş tarafından yaptırılan okulda bir çok öğrencinin eğitim gördüğünü ve vatanın bir çok yerinde çeşitli kademelerde alacağı görevle hizmet edeceğini ve yapılan bu hizmetlerden kaynaklanan manevi değerinde hayırsever işadamımız İrfan Sırdaş’ın hanesine yazıldığını vurgulayarak, “İrfan Sırdaş’ın vefat etmeden önce bu okulun biran önce yapılması için bizlerden yardım istemiş ve adeta hayırda yarışmıştır. Ben buradan kendisini rahmetle anıyor ve şu an aramızda bulunan oğlu Rıdvan Sırdaş beye babasının bu hayrına sahip çıkıp desteklediği için de teşekkür ediyorum. Burada okul müdürümüzün de anlattığı üzere, okulumuz çok başarılı bir okul, gerek temizliği gerek tiyatro eğitimi ve diğer eğitimlerde kazanılan başarılar bizleri gururlandırdı. Bu başarıya bizlerde bir katkı daha sağlamak istiyoruz. Tiyatro yarışmasında ilk üçe giren sınıflarımıza birer adet laptop hediye etmek istiyorum. Bununda müjdesini öğrencilerimize şimdiden veriyorum. Biz bu okulu daha önce ziyaret ettiğimizde kütüphanesi yoktu. Bir okulun kütüphanesinin olmaması demek, en önemli hayati organlarından birisinin olmaması demektir. Biz kütüphanesiz okulumuzun kalmaması için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Müdür bey projeyi gösterdiğinde çok heyecanlandık ve kollarımızı sıvadık. Hayırseverlerimizle, belediyemizle hep birlikte çok mütevazi bir şekilde kütüphaneyi faaliyete geçirdik. Ben buradan okul yönetimimize böyle anlamlı bir hayır işine bizleri de vesile ettikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

KARAKAŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kütüphanenin açılış töreni sonrası AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a okula ve kütüphaneye olan desteklerinden dolayı plaket verildi. Karakaş’ın plaketini İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar takdim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol