Silivri Facebook

Siyasetin Nabzı Leb-i Derya'da Attı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Türkiye genelinde yapılan erken genel seçimler sonrası rahatlayan siyasiler hem streslerini atmaya hem de sonuçları değerlendirmeye devam ediyorlar.
 
Geçtiğimiz gün Silivri’nin yeni açılan nezih mekanlarından Avalon Leb-i Derya’da bir araya gelen Ortaköy Belediye Başkanı Erdinç Tabak,  Celaliye – Kamiloba Belediye Başkanı Rıdvan Yavuzbilge, AK Parti İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Maşalacı,  Demokrat Parti İlçe eski Başkanı ve milletvekili eski Adayı Salih Yazıcı,  CHP belediye eski başkan adayı Yılmaz Kandemir, Anavatan Partisi ilçe eski Başkanı A.Refik Bek yaklaşık beş saat çeşitli konularda sohbet ederek son seçimlerdeki alının sonuçları değerlendirdiler.
 
Mahalle ve çocukluk arkadaşı olan Mali Müşavir ve CHP’nin 2004 seçimlerindeki Silivri Belediye Başkan adayı Yılmaz Kandemir ile Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Maşalacı’nın esprili konuşmaları sohbete renk kattı.
 
Yemek sonrası nezih bir ortamda keyifli bir sohbet ile günün stresini atan siyasiler mutlu ve neşeli bir şekilde Avalon Leb-İ Derya’dan ayrıldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol