Silivri Facebook
banner88

''SÜRENİZ DARALIYOR, SİLİVRİ KURTULUYOR''
 
Kaynak: Değişim Gazetesi
 
CHP Gençlik Kolları hazırladıkları broşürlerde Süreniz daralıyor Silivri kurtuluyor sloganıyla Başkan Hüseyin Turan’a yüklendi. 
CHP Silivri Gençlik Kolları Pazar günü kordan boyuna stant kurarak AKP ve Silivri Belediye Başkanı hedef alan broşürler dağıttı. Dağıttıkları broşürlerde borçlanmanın ve işsizliğin arttığını vurgulayan CHP Silivri Gençlik Kolları ekonomi de yarattığı yıkımın bilânçosu başlığıyla AKP’ye, lafla peynir gemisi yürümez sloganlarıyla da Başkan Hüseyin Turan’a yüklendi.
CHP Gençlik Kolları, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın “Silivri’yi İstanbul’un cazibe merkezi yaptık” sözlerine de gönderme yaparak sorular sıraladı.
 
CHP Gençlik Kollarının Başkan Turan’a nerede, ne zaman, nasıl başlıklarıyla sunduğu soru bombardımanı şu şekilde:
Değil İstanbul’un Türkiye’nin en büyük cezaevini Silivri’mize getirerek mi?
İstanbul’un en güzel adliyesini yaptık diye övünüp esasında İstanbul’un Ağır Ceza Dava’larının (Terör, çete, mafya suçları) görüleceği bir yer haline getirerek mi?
İstanbul’un en bakımsız, tuveleti, duşa kabinleri olmayan plajlarıyla mı?
Halka açık, denize sıfır,1. derecede sit alanına kanuna aykırı eğlence merkezi adı altında kanunsuz yapılara izin vererek mi?
 
Trakya’nın en verimli topraklarını köylülerin ortak meralarını bir gecede Büyükşehir Belediyesine geçirtip 25000lik ve 5000’lik planlarla burada bir getirim oluşmasını sağlayarak mı?
Festival adı altında tamamen ilkel, biçimsiz ve şekilsiz ticarethaneler açarak mı?
Silivride adım başıboş yer kalmayacak şekilde her yere bina yapma ruhsatı vererek, betonerme şehre ( Kiptaşın 12 katlı binaları bunlardan sadece biri) çevirerek mi?
Anladığımız kadarıyla Fethullahçı dershaneye çevre düzenlemesine katkı yapmak için kurduğunuz çağdışı yapay şelaleyle mi?
 
Yoksa Fethullahın gözbebeği Ertuğrul Sağlam’ın adını spor salonuna vererek mi?
 
İçişleri bakanının arkasına sığınıp yargı önüne çıkmaya cesaret edemeyen bir Belediye Başkanıyla mı?
 
Laikliğin ortadan kaldırılmasında odak haline gelmekle suçlanan ve bundan yargılanan bir belediye başkanıyla mı?
 
CHP Silivri Gençlik Kolları gün boyu kurdukları stantlarda ayrıca Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini ve Bursa Nutkunu Silivrililere dağıttı.
 
HABER: Müge CESUR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol