Silivri Facebook
banner88

TEŞKİLAT ADAY ADAYLARINI TANIDI...

ADAY ADAYLARI TEŞKİLATA TANITILDI

 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı konferans salonunda 27 Ekim Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesi Belediye Başkanı Aday Adayı tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi A. Bilal Kıymaz, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle başkanları, Belediye Başkanı Aday Adayları, Meclis Üyesi Aday Adayları ve partililer katıldı.  Aday adaylarının teşkilata tanıtıldığı toplantı, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçerken, AK Parti’nin kurumsal kimliği ile parti içi demokrasinin kuvveti bir kez daha ortaya konuldu.

 

 

BİZ HEP BİRLİKTE AK PARTİ’YİZ

 

Belediye Başkan Aday Adayları, Hüseyin Turan, Tahir Sert, Ahmet Yağcıoğlu, Emrah Maşalacı, Hüsnü Yaşar Yalman, Naif Yıldızlar, Vural Sönmez ve Mevlüt Alkan’ın temayül öncesi teşkilata tanıtımının yapıldığı toplantının açılış konuşmasını AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, yaptı. Karakaş konuşmasında, Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması nedeni ile parti içi demokrasinin gereği tanıtım toplantısını gerçekleştirdiklerine işaret ederek, temayül yoklaması hakkında bilgi vererek şöyle devam etti;  Değerli arkadaşlar, yarın yapılacak olan temayülde mutlaka oyunuzu verin.  Burada bulunan her bir arkadaşım, bu konu da çok ciddi projelere imza atacak kabiliyete sahipler. Hiçbir arkadaşımın hiçbir arkadaşımdan üstünlüğü yoktur. Her biri AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının aday adayıdır. Dolayısı ile arkadaşlarımızın bu yürüyüşü içerisinde, bir partilimizin dahi temayülde oyunu kullanmaktan imtina etmesi, oraya gitmemesi bizleri çok üzer. Başta Genel Başkanımız olmak üzere, teşkilatın aday olarak görmek istediği kimdir? Teşkilatın bu konuda ki temayülü nedir?  Sorusuna bir arkadaşımızın dahi imzası eksik olursa,  ilçe başkanınız olarak gerçekten çok üzülürüm. Çünkü 4,5 yıldır tabiri caiz se bu teşkilatı yeniden ayağa kaldırmak, Silivri’nin en büyük teşkilatı haline getirmek, Silivri’de tarihinde ilk defa birinci parti çıkarmak, kurucu ilçe başkanımız dahil olmak üzere,  burada ki arkadaşlarımız, bu güne kadar partimize emeği geçmiş ve oy vermiş kardeşlerimiz olmak üzere her kesin başarısıdır. Biz teşkilat olarak her arkadaşımızın belediye başkanı olmasını, meclis üyesi olmasını istiyoruz.  Sizlerin yapacağı temayül, her biri bir birinden kıymetli olan arkadaşlarımız ve teşkilatımız için çok önemli bir yer tutacaktır. Biz hep birlikte AK Parti’yiz. Bu birlik ve beraberlik ile aday kim olursa olsun Silivri’de seçimi alacağız ve Silivri’de kazanan önce Silivri olacak sonra AK Parti olacak.

 

 

 

BİRLİKTEN KUVVET DOĞACAK

 

İstanbul teşkilatları ve büyükşehir olan illerimizin her biri yarın temayül yoklamaları yapılacak. 16 belediyemizin olduğu ilçe sınırları içerisinde, böyle bir organizasyonda teşkilatımızın bütün aday adaylarını sahiplenmesi, tüm aday adaylarına eşit mesafede durduğunu ve kucakladığını gösteren bu fotoğrafı Silivri İlçe Başkanlığı olarak sadece biz yapıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu toplantı ile AK Partinin ne kadar güçlü bir parti olduğunu ve parti içi demokrasinin samimiyetle ortaya konduğunu göstermiş oluyoruz. Bu birlik ve beraberlik tarihte çok önemli bir yer alarak anılacaktır. Bu çalışmaları hoş görülü bir şekilde bu güne kadar getiren, aday adayı arkadaşlarımıza çalışma fırsatı veren ilçe yönetim kurulu, belediye meclisi, il genel meclisi üyesi arkadaşlarımıza, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle yönetiminde ki arkadaşlarımıza ve teşkilatımızın her kademesinde yer alan siz değerli partililerimize ben bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar misali, bu kuvveti bu güne kadar bizlere yaşattığınız ve gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdiden temayül sonucunun ilçemize hayırlı olmasını diliyor, Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

 

KIYMAZ “ SİZLER SİLİVRİ’NİN SESİ OLACAKSINIZ”

 

Silivri’den sorumlu AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bilal Kıymaz ise toplantıda yaptığı konuşmada, “ Yarın yapılacak olan temayül yoklamasında sizler Silivri’nin sesi olacaksınız. Bu güne kadar Silivri’de yapılan bütün programlar birlik ve beraberlik içerisinde geçti. Adayımızın belirlenmesinden sonra ben yine bu birlik ve beraberliğin devam edeceğinden hiç şüphem yok. Ben şimdiden aday adaylarımıza başarılar diliyor, temayül yoklamasının ilçemize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

 

ADAY ADAYLARI KENDİNİ TANITTI

 

Yapılan konuşmaların ardından, temayül yoklamasına girecek olan AK Partili Belediye Başkan Aday Adayları, Hüseyin Turan, Tahir Sert, Ahmet Yağcıoğlu, Emrah Maşalacı, Hüsnü Yaşar Yalman, Naif Yıldızlar, Vural Sönmez ve Mevlüt Alkan sırayla kürsüye gelerek kendilerini tanıttı. Yapılan konuşmalarda yine birlik ve beraberlik mesajları vardı ve aday kim olursa olsun Silivri’de seçimi kazanmak ve Silivri’ye hizmet etmek adına yine birlik ve beraberlik içerisinde olunacağı mesajları verildi. Toplantı sonunda, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi A. Bilal Kıymaz ve AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş Aday Adayları ile birlikte el kaldırarak biriz ve beraberiz mesajı verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol