Silivri Facebook
banner88

Turan'dan belde ve mahallelere bayram ziyareti

Haber Merkezi

Beldelerde başkan Turan’a sevgi seli

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ender Gezici ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Namık Öndeş ve Metin Karakaş, Başkan Danışmanı Sancak Dolar,AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri ve mahalle temsilcileri ile Kurban Bayramı’nda  belde ve mahalleleri ziyaret ederek, halkın bayramını kutladı. Kavaklı, Ortaköy, Selimpaşa, Çanta, Gümüşyaka, Değirmenköy ve Büyükçavuşlu beldeleri yanı sıra mahallelerde de sevgi selleri ile karşılanan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, halka teşekkür etti.

Başkan Turan : “Beş yıldır halkla iç içeyiz”

Belde ve mahalle bayram ziyaretlerinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan “Beş yıldır, halkımızla iç içeyiz. Bayramlar bizim örf ve adetlerimizin başında geliyor. Şu an şehir hayatında yan yana oturan komşular dahi bayram havasından çok uzak. Ben ve ekip arkadaşlarım beş yıldır, kahve, dernek, ev ve iş yerlerini dolaşarak halkımızla bire bir bayramlaşıyoruz. Bu yıl bu ziyaretlerimize, belediye sınırlarımız içerisine bağlanan beldelerimizi de ekledik. Birlikte  nice sağlık huzur dolu bayramlara” dedi.

Başkan Turan yaşlılara çikolata ikram etti

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan bayram ziyaretleri boyunca gittiği her yerde, herkese bayram çikolatası ikram ederken, özellikle Selimpaşa Özel Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi ile Çanta Gökhan Kurtulmuş Huzurevi’nde yaşlılarla yakından ilgilenerek, kendisi çikolata ikram etti.

Şehit aileleri unutulmadı

Silivri Belediyesi Sevgi Pınarı Sosyal Hizmetler Merkezi Başkanı Bahar Turan ve beraberindekiler ise Şehit Ailelerini ziyaret ederek, onların biraz da olsa acılarını paylaştılar. Şehit aileleri “Biz yıllardır böyle bir şey görmedik. Siz beş yıldır bizi her gün hatırlıyorsunuz. Allah sizden ve Belediye Başkanımızdan razı olsun” derken, Silivri Belediyesi Sevgi Pınarı Sosyal Hizmetler Merkezi Başkanı Bahar Turan ise “Sizlerin bu hayır duası bizlere yeter. Evlatlarınız şu an en kutsal mertebede, şehitlik mertebesindeler. Sizlerde bizim için çok kutsal emanetlersiniz. Özel günlerde yanınızda olmak, bizlere de manevi huzur vermekte. Bu vesile ile elerinizden öpüyor, bayramınızı tebrik ediyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol