Silivri Facebook

Turan'dan Ziyaret Zinciri
ÖNCE BALKAN KOLEJİ
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, eğitime destek amacı ile okul ziyaretlerine Balkan Koleji’ni ziyaretle devam etti. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Başkan Yardımcıları Metin Karakaş, Başkan Danışmanı Sancak Dolar, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Atasoy, Belediye Meclis Üyeleri Turan Göksu ve İnci Aydar, Özel Balkan Koleji’ni ziyaret etti. Turan ve ekip arkadaşları, okul girişinde bir öğrenci tarafından çiçekle karşılandı. İlk ders zili öncesi öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, okul yönetimi ve okul aile birliği ile birlikte kahvaltılı toplantıya geçerek dilek ve istekleri dinledi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmenin ardından Başkan Turan ve ekip arkadaşları, Özel Balkan Koleji sahibi Erdoğan Alpa, Özel Balkan Lisesi Müdürü Necdet Terzioğlu, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Gülcan Özsoy, Ümran Çelik, Sevda Kirazpınar, Güler Ataoğlu ve Mesude Mutlu’nun sorularını yanıtlayıp, yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdiler.

SONRA SİVİL TOPLUM
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek hem istek ve dileklerini dinliyor hem de belediye çalışmaları hakkında bilgi veriyor. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Başkan Yardımcısı Namık Öndeş, Başkan Danışmanı Sancak Dolar, Belediye Meclis Üyeleri Turan Göksu ve İnci Aydar, Yardımsevenler Derneği Silivri Şubesi’ni ve Silivri Ziraat Odası’nı ziyaret etti. İlk ziyareti Yardımsevenler Derneği Silivri Şubesi’ne gerçekleştiren, Dernek Başkanı Serap Çetin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları daha sonra AK Parti Silivri İlçe Başkanı Tülay Kaynarca ile birlikte Silivri Ziraat Odası Başkanı Rıdvan Gümüşoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni yeni binalarında ziyaret etti.
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve ekip arkadaşları, sivil toplum örgütlerini ziyaretlerinde hem istek ve dileklerini dinledi hem de belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynak : SH Dijital

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol