Silivri Facebook

Veli Dolu : ''Bize yakışmaz''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Geçtiğimiz gün, Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkan Vekili Abdullah Yıldırım’ın yerel gazetelerden birine yaptığı açıklamasının ardından, AK Parti Silivri İlçe Başkan Vekili Veli Dolu karşı açıklama yaptı. Yıldırım’ın, Silivri’de yerel seçimi kaybetmelerinin bir kaza olduğu ve önümüzdeki yerel seçimi Silivri’de kanırta kanırta alacağını söylemesi, AK Partililerden tepki gördü.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Veli Dolu şu şekilde konuştu “Silivri’de de AK Parti’nin birinci sırada çıkacağı belliydi. Ben 40 senedir buradayım. Silivri 40 yıldır böyle hizmet görmedi. Geçtiğimiz yerel seçimlerin ardından Silivri’deki değişimi herkes görüyor. Onun için bu şekilde polemiklere girmeye, açıklamalar yapmaya hiç gerek yok. Bu şekilde açıklamalar yapmak, bize yakışmaz.”
 
Dolu: “Meyve veren ağaç taşlanır.”
Tüm sonuçların ortada olduğunu söyleyen Dolu konuşmasına şu şekilde devam etti “İktidar partisi böyle polemiklere girmez. Meyve veren ağaç taşlanır. Herkes taşlayabilir. Biz Türkiye genelini de gördük. Her şey meydanda. Millet kime oy vereceğini biliyor. Bizim yerel seçimlerden yana hiçbir şüphemiz yok.
 
Silivri’nin Büyükşehir Belediyesine bağlanmasıyla bu kadar geliştiği ve değiştiği söyleniyor. Nurettin Sözen’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zaman Selami Değirmenci burada Belediye Başkanıydı. Keşke o zamanlarda da Silivri böyle çalışmalar görseydi. Silivri’ye yatırımlar bitmedi. Birçok yatırım yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Yerel seçimlerde de, genel seçimlerde olduğu gibi halk en doğru kararı verecektir. Bunu ilerleyen zamanlarda hepimiz göreceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol