Silivri Facebook
banner88

YARIŞMADA BİRİNCİ OLDU, SÖZ VERİLEN ÖDÜLÜ ALDI...

KARAKAŞ VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş daha önce ziyarete ettiği Danamandıra İlk Okulu Öğrencilerinden İstiklal Marşı okuma yarışması Silivri birincisi Özge Arıkan’a vermiş olduğu bilgisayar sözünü tuttu.
 
Danamandıra İlk Okulunda gerçekleşen okullar ‘’Hayat Bulsun’’ projesi kapsamında gerçekleşen Danamandıra İlk Okulu Zenginleştirilmiş Kütüphane Açılışı programına ilçe protokolü ile birlikte katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş törende yaptığı konuşmada ‘’İstiklal Marşımızı okuma yarışmasında Silivri birinciliği bulunan Özge kızımızı dinlerken çok etkilenmiş ve kendisine bilgisayar hediye edeceğimin sözünü vermiştim. Kendisi bizi İstanbul’da ki yarışmada da temsil etmiş göğsümüzü kabartmıştır’’. Diyerek Özge Arıkan adlı öğrenciye hediyesini verdi.
 
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, kütüphaneye yapmış olduğu katkılardan dolayı tekrar kürsüye davet edilerek Silivri İlçe Kaymakam’ı Salih Keser tarafından kendisine birde plaket takdim edildi. Daha sonra kütüphanenin açılışına geçilen program da Kurdele de kesen İlçe Başkanı Karakaş kütüphaneyi ve sonrasında okul binası içinde kurulan Etnografya Müzesini Kaymakam Salih Keser’le beraber gezdiler.
 
 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol