Silivri Facebook
banner88

Yavuzcan'ın yanındakiler kimdi?

Haber:Müge CESUR

Geçtiğimiz hafta sonu CHP aday adayı Ertuğrul Yavuızcan’ın bir gurup gençle Öğretmen Evini ziyareti sonrasında basında çıkan haberlere, CHP ilçe gençlik kolları üyesi Murat Onkardeşler isimli bir gençten tepki geldi. Yavuzcan’ın yanındaki gençlerin CHP gençlik kollarından olmadığını söyleyen Onkardeşler, “Haberi düzeltmenizi istiyoruz. Oradaki gençler CHP gençlik kollarından değildir” dedi.
CHP belediye başkan aday adayı Ertuğrul Yavuzcan geçtiğimiz Pazar günü Öğretmenler günü sebebiyle Öğretmen Evine ziyarette bulunmuştu. Yanında gelen gençlerle birlikte öğretmenlerin gününü kutlayan Yavuzcan beraberinde gençlerle birlikte ziyaretini gerçekleştirdi.

“Onlar CHP’li gençler değil”

Bunun üzerine haberlerde Yavuzcan’ın CHP Gençlik kolları ile nezaket ziyareti adı altında hazırlanan habere tepki gösteren CHP Gençlik kolları üyesi Murat Onkordeşler Yavuzcan’ın yanındaki gençlerin gençlik kollarından olmadığını söyleyerek düzeltme girilmesini istedi. “O gençlerin hepsi Yavuzcan’ın destekleyen kişilerdir. İçlerinde gençlik kollarımızdan kimse yoktur. Biz gençlik kolları olarak her aday adayımızın yanındayız. CHP gençlik kolları bir bütündür. Ziyaret sırasında hiçbir CHP’li genç Yavuzcan’ın yanında değildi.” Dedi.
Onkardeşler’in bu açıklama ihtiyacı kafalarda soru işaretine sebep oldu. Bu söylemlerle, Yavuzcan’ın yanındaki gençleri CHP’den saymayan gençlik kolları üyesi, CHP’den bir aday adayının yanında götürdüğü gençlerin başka bir partiden olduğu izlenimi yarattı. Ayrıca her aday adayımızın yanındayız diyen Onkardeşler, kendi partilerinden bir aday adayının ne kadar yanında olduğunu göstermiş oldu.

Yavuzcan: “Hepsi bizim gençlerimiz”

Konu ile ilgili görüştüğümüz CHP belediye başkan aday adayı Ertuğrul Yavuzcan ise duruma farklı bir boyut kazandırarak “Onların hepsi CHP’nin üyesidir ve bizim gençlerimizdir. Zaten 30 yaşın altındaki herkes gençlik kollarından sayılıyor. Söz konusu ziyarette de gençlik kollarından üyelerimiz bulunmaktaydı” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol