Silivri Facebook

Yazıcı: ''Partimden asla ayrılmam''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Geçtiğimiz genel seçim öncesi ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek, DP 3. bölge 6. sıradan milletvekili adayı olan Salih Yazıcı’nın Demokrat Parti ile yollarını ayırdığı dedikoduları son günlerde siyaset kulislerinde sıkça konu oluyor.
 
Milletvekili adayı olduğu sırada, ilçe başkanlığı görevini Mehmet Can’a devreden Salih Yazıcı’nın milletvekili seçilemeyince de partiden ayrılacağı dedikodularına cevap veren Yazıcı “Kimse kafasına takmasın. Beni hiçbir güç Demokrat Parti’den koparamaz. İçinde bulunmuş olduğumuz şu dönemde, partimizin yeniden şekillenmesini bekliyoruz. Genel Başkanımız Mehmet Ağar’ın istifa etmesinin ardından, yeni genel başkan kim olacak? Mehmet Ağar geri dönecek mi? Bunları ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.” Dedi.
 
İlçe Başkanı Sabahattin Gürses…
Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı olan Mehmet Can’ın parti ile yeteri kadar ilgilenemediğini söyleyerek görevi bıraktığını açıklayan Yazıcı, “Mehmet Can arkadaşımız görevi ile yeterince ilgilenemediğini söyleyerek görevi bıraktı. Şuan da yeni başkanımız Sabahattin Gürses. Kendisi emekli bir başkomser olduğu için ve Silivri’de sürekli bulunduğu için bu görevi daha emniyetle yapacağı arkadaşlarımızca karar verildi. 45 gün sonra Demokrat Parti’nin kongresi olacak. Kongreden sonra, parti tüzüğüne göre tüm parti yeniden şekillenecek. O zaman herkesin görevleri yeniden belirlenecek. Bekleyin göreceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol