Silivri Facebook

Yıldırım : ''Belirsizlik ortadan kalktı''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Geçtiğimiz Perşembe Günü, ilden asaleten atanan CHP Silivri İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, şu günlerde kendisine gelen tebrikleri kabul ediyor. Önümüzdeki aylarda yapılacak olan kongrede de, ilçe başkanlığına aday olmayı düşündüğünü söyleyen Yıldırım “En geç Aralık Ayı’nda Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kongresi olur. İstanbul ilçeleri en geç Aralık Ayı’nın sonunda oluşur.
 
Biz yerel seçimlerde Silivri’yi geri almak üzere bir hedef ortaya koyduk. Bu hedefi gerçekleştirmek için bizimde bu işin içinde olmamız gerekir. Bizimde elimizi taşın altına sokmamız ve bizimde bir görev üstlenmemiz gerekiyor. Burada ki çalışmaya ortak olmamız gerekiyor. Bu yüzden tabi ki aday olmayı düşünüyorum. Arkadaşlarım beni göreve laik görürlerse, bana böyle bir yetki verirlerse, görevime devam etmeyi düşünüyorum.” dedi.
 
“Belirsizlik ortadan kalktı.”
İlin kurul olmadan 3 ay önce ilçe başkanı atamasını değerlendiren Yıldırım “Vekaleten yürütülen ilçe başkanlığının daha kısa sürmeliydi. Ama böyle uygun görüldü. Şimdi asaleten atanmamız da kalan prosedürün yerine getirilmesidir. Bunda bir farklılık yok. Vekaleten de olsa, asaleten de olsa, bizim için bir şey fark etmiyordu. Bu bir prosedürdü, uygulandı. İlçe kongresine kadar da vekaleten gidebilirdik. Şimdi belirsizlik ortadan kalkmış oldu.” şeklinde konuştu.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol