Silivri Facebook

Yıldız : ''Saygı duyarım, ama desteklemem.''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Sayın Alptekin, öncelikle bu partiye yıllarca hizmet etmiş bir arkadaşımızdır.Seçim öncesi ve seçim sürecinde de yaşanan rahatsızlıklar ortada.bu rahatsızlıkların had safhaya ulaştığı noktada,sayın Alptekin,sadece görevinden istifa etmiş,partisinden ayrılmamıştır.istifa gerekçelerinde haklı olmasının yanında neler olduğunu da tahmin ediyorum.ve bunlar aslında kamuoyu tarafından da bilinen gerekçeler.aslında biraz daha sabırlı olsaydı daha iyi olurdu,ancak bu tepkilerin asıl adresi de zamanın ilçe başkanıydı.
 
Alptekin’in tavrını partiye ihanet olarak değil,zamanın ilçe başkanına bir tepki olarak ele almakta da yarar var diye düşünüyorum.Ayrıca seçimin kaybedilmesini sayın Alptekin’e bağlayamayız.En tepeden en alt kademesine kadar herkes bu sonuçların alınmasında sorumludur.Dolayısıyla aday olabilir ve bunu düşünmesi de en doğal hakkıdır.buna da sadece saygı duymak gerekir ve ben buna saygı duyuyorum.Ancak ben kendisini sevmeme ve saymama rağmen desteklemem.Çünkü başkanlık çok başka bir şey.Lider olmak ve birilerini idare etmek çok farklı bir meziyet.Düzgün ve iyi insan olmakla,lider olmayı karıştırmamak lazım.ikisi birbirinden çok farklı şeyler.
 
Bize önder lazım
Bize şu aşamada önder lazım. Şu anda biliyorsunuz,Sabahattin Gürses ilçe başkanlığını yürütüyor. Kongre sürecine kadar bu şekilde gidecek. Ama, DP’ye, herkesi toparlayacak ve liderlik yapabilecek kişiler lazım.Çünkü liderlik gerçekten çok ağır sorumluluklar istiyor. Başkan olmak isteyen kişilerin çok sıkı bir duruşa ve çok sağlam sinirlere sahip olması gerekiyor. Malum siyaset gerçekten de insanı yıpratan uzun soluklu bir mücadele. Bu yüzden iyi düşünülerek çıkılması gereken bir yol olduğunu ifade etmek istiyorum.
 
Adaylığı düşünmüyorum
Ben şu anda adaylığı düşünmüyorum, o konumda kendimi uygun görmüyorum.Çünkü daha öncede belirttiğim kriterlere ulaşmam için daha önümde zaman var.Ve bu partiye uzun yıllardır hizmet veren büyüklerimiz dururken ben ilk etapta böyle bir konuma aday olmayı düşünmedim ve düşünmüyorum da.Ama ileride neden olmasında diyebilirim.herşeyin bir zamanı ve yer var.
 
Tolga EMEK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol