Silivri Facebook
banner88

Yollar Tıkandı Denizden Geliyoruz...

AKP'YE GÜNÜNÜ GÖSTERDİLER, SİLİVRİ'NİN GÜCÜNÜ GÖSTERDİLER

CHP'nin Kazlıçeşme'deki 1 Milyon kişilik Büyük İstanbul Mitingi'ne Silivri'den binlerce kişi katıldı. "Yolları Tıkandı, Denizden Geliyoruz." diyen Silivrililer, Cumhuriyet Vapurları ile bayrama gider gibi, Kılıçdaroğlu ile buluşmaya gitti. Silivrili çiftçi Mecih Kaynar, kürsüde Kılıçdaroğlu'na çiçek  verdi.

Cumartesi günü İstanbul Kazlıçeşme'de düzenlenen CHP'nin Büyük İstanbul Mitingi, Silivri'den büyük katılıma sahne oldu. Toplamda 1 Milyon İstanbullunun katıldığı mitinge, Silivri'den de binlerce kişi eşlik etti. Sabah saatlerinde, Silivri merkezden ve otobüslerle köy ve mahallelerden gelen vatandaşlar, Cumhuriyet Vapurları'na bindi. Vatandaşlara kumanya ve şapka-bayrak dağıtılırken, davul zurnalarla ortalık bayram yerine döndü.

Alkışlar ve sloganlar eşliğinde yola çıkan vapurlar, tıklım tıklım dolarken, mitinge katılmak isteyen vatandaşların çokluğu ve vapurlarda yer kalmaması nedeniyle, otobüsler de kaldırıldı. Silivri'den Kazlıçeşme'ye toplamda binlerce kişi akın ederken, CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın da bulunduğu vapurlara "Yollar Tıkandı, Denizden Geliyoruz." pankartları asıldı.

Miting alanına uzun bir kortej halinde giren CHP Silivri İlçe Örgütü, diğer katılımcıların alkış ve tezahuratlarıyla karşılandı. CHP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, protokol alanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelirken, Silivrili 65 yaşındaki Çiftçi Mecih Kaynar, kürsüye çıkarak Kılıçdaroğlu'na çiçek takdim etti ve Silivri'den selam iletti.

Mitingin sonuna kadar 1 Milyon İstanbullu ile birlikte coşkuya ortak olan binlerce Silivrili, gece geç saatlerde yine otobüslerle ve vapurlarla Silivri'ye döndü.

 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol