Silivri Facebook
banner88

Ölen babasının acısı ile gelinlik giydi
 
Düğününden bir gün önce babasını kaybeden genç kız, tören iptal edilmeyince düğününde zor anlar yaşadı. Gelin yakınları düğün boyunca ağlarken, anneye ise sakinleştirici iğne yapıldı.
 
Silivri'de ikamet eden 71 yaşındaki baba Nihat Aydan, kızının nikahına bir gün kala kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Davetiyelerin dağıtılması ve genç çiftlerin mutluluklarını bozmamak için törenin ertelenmemesi üzerine hüzün ve sevinç bir arada yaşandı.
 
Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde kıyılan nikahta, Yeşim Aydan ve Buğra Serol dünya evine girdi. Genç çiftin yakınları, evinde istirahat ettiği bir sırada düğün heyecanına dayanamayan baba Nihat Aydan’ın kalp krizi geçirerek vefat ettiğini belirterek:
"Gelinin babasının vefatından sonra, nikah törenini ertelemedik. Nikahın ertelenmesini istemeyerek, acımızı içimize gömdük" dediler.
 
Nikah töreninde gelinin yakınları gözyaşlarını tutamazken, annesi Ayşe Aydan'a düğün başlamadan önce sakinleştirici iğne yapıldı. Damat tarafı ise, gelin adayını üzmemek için hiçbir şey olmamış gibi nikah heyecanını yaşadı. Gelinin bazı akrabaları ise üzgün bir şekilde köşeye çekilerek nikahı izledi.
 
Haber MERKEZİ
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol