Silivri Facebook

1 taşla 3 kuş
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Anneler Günü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Engelliler Haftası’na yönelik bir etkinlik düzenledi. Geçtiğimiz günlerde yapılan etkinlik, Silivri Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.
 
Yaklaşık 450 kişilik yoğun bir katılımın gözlendiği etkinliğe, Silivri İlçe Milli eğitim Müdürü Halis İşler’de katıldı. Kısa bir konuşma yapan İşler “Devlet ve millet olarak her zaman engelli bireylerimizin yanındayız. Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’mizde Milli Eğitime bağlı bir kurumdur. Burada Müdürümüz Ersin Yılmaz başta olmak üzere, tüm öğretmenlerimiz çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak için elinden geleni yapıyor. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza olan desteğimiz her zaman devam edecektir.” şeklinde konuştu.
 
Halis İşler’in konuşmasının ardından Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ersin Yılmaz bir konuşma yaptı. Yılmaz “Anneler Günü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Engelliler Haftası’na yönelik karma bir kutlama programı hazırladığımız bu günde, bizi kırmayarak gösterimizi izlemeye gelen tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Biz bu etkinliğimizi her sene geleneksel olarak yapmayı düşünüyoruz. Bugün sizlerin arasından seçtiğimiz bir velimizi yılın annesi seçtik. Biz ne kadar yardımcı olmaya çalışsak da annelerin yükü ağır. Yaptığımız bu etkinlikte hazırlanan gösteriler ve yarışmalarla keyifli saatler geçireceğinizi umut ediyoruz.” şeklinde konuştu. Yılmaz ayrıca “Etkinlik boyunca yapılan yarışmalarda verilen ödüller, Silivri esnafından katkılarıyla toplanmıştır. Katkısı olan esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından etkinlik başladı. Öğrencilerin hazırladığı gösteriler ve birbirinden ilginç yarışmalarla çocuklar doyasıya eğlendi. Özellikle, öğrencilerin ay ve yıldız şekillerini oluşturdukları gösteri salondan büyük alkış aldı. Etkinlikte velilerin de katıldığı çuval yarışması, yoğurt yarışması, yumurta ve balon yarışmaları da yapıldı.
 
Öğrenciler etkinlikte görev alan animasyon ekibiyle oyunlar oynayarak keyifli dakikalar geçirdi.
Silivri Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde fizik tedavisi gören ve yaklaşık 2 ay önce solunum yetmezliğinden vefat eden 1,5 yaşındaki Elyasa Şafak Bali’nin annesi Hülya Bali, yılın annesi seçildi. Duygusal anlar yaşayan Bali’ye plaketini Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ersin Yılmaz verdi.
 
Saat 14.00’da başlayan etkinlik, saat 17.00’da sona erdi. Yapılan etkinliğin sonunda velilerin düzenlemiş olduğu bir yemek kermesi yapıldı. Kermeste toplanan gelirler Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden birinin eğitim ve öğretim giderleri için kullanılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol