Silivri Facebook

150 Evler'de Bir ilk
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Geçtiğimiz Pazar Günü Silivri’nin sakin ve yazlıkçıların büyük rağbet gösterdiği semti Parkköy’de yaz şenliği yapıldı. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı 150 Evler Yaz Şenlikleri coşku ile kutlandı.
 
‘Vur yıkılsın’ şarkısı ile ünlenen ve Parkköy’de bulunan Saraçoğlu Mum Barda hafta sonları program yapmaya başlayan Okan ve Beysoy şenlikte bir konser vererek, site sakinlerine keyifli saatler yaşattı.
 
Silivri Belediyesi Efe Halk Oyunları Ekibinin yaptığı gösteri ise, izleyenlerden büyük alkış aldı. 150 Evler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Cihangir Davutoğlu’nun teklifini kırmayarak gecede şarkı söyleyen Silivrili genç yetenek Erman Paçalı, kendine ait olan Gidemem isimli bestesiyle de dinleyenlerden büyük beğeni topladı.
 
Avrupa Gençler İlizyonist Şampiyonu Fatih Ermiş, site sakinlerine ilginç gösteriler sundu.  Genç bir ses olan Özge’nin sahne aldığı gecede, 150 Evler sitesi Başkanı Cihangir Davutoğlu çaldığı flüt ve söylediği şarkı ile bu özelliklerini bilmeyen site sakinlerine güzel bir sürpriz yaptı. Site sakini bayanların yaptığı çeşitli yiyecekler ile kurulan açık büfede, şenliğe katılan konuklar ağırlandı.
 
Masraflar yapılan bir çekilişle karşılandığı gecede en çok alkış alan ise küçük mankenlerin güzellik yarışması oldu. Yarışmaya katılan tüm miniklere günün anısını yaşatmak üzere çeşitli hediyeler verildi. Tam bir festival havasında geçen şenlik gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol