Silivri Facebook

AKSU'ya Emniyet Tapusu

Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, ilçedeki kamu kurumlarının çağdaş mekanlarda hizmet vermesini amaçlayan çalışmalarında Emniyet Müdürlüğü’ne de yeni bina yapılması girişimlerini hızlandırdı. Başkan Turan, Emniyet Müdürlüğü’ne yer tahsisini sağlayan tapuyu İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’ya vererek 2007 yılı içinde yapılması girişiminde bulunduklarını söyledi. İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, 10 Mart 2007 Cumartesi günü Silivri’de açılışlara ve etkinliklere katıldı. Bakan Aksu, Silivri programının başlangıcında Silivri Belediyesi’ne geçerek belediye binasını gezdi ve Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ile görüştü. Silivri Belediyesi Hizmet Binası girişinde bir buket çiçekle karşılanan Bakan Aksu, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE YENİ BİNA GİRİŞİMİ
Silivri Belediyesi Hizmet Binası’nın yapılışı, Silivri Devlet Hastanesi’nin 5 Nisan’da gerçekleştirilecek ihalesi, Silivri’deki altyapı çalışmaları, inşaatı devam eden Silivri Adliye Sarayı hakkında bilgi veren Başkan Turan, sözü Emniyet Müdürlüğü binasına getirerek bu konu hakkında da bilgi verdi.
Bakan Aksu’ya Emniyet Müdürlüğü binası hakkında “Biz, 8 Mart 2007 tarihi itibariyle Emniyet binamıza yer tahsisi ile ilgili tapuyu aldık. Bunu Emniyet Müdürlüğü’müze devredeceğiz. Sayın Valimizde bu tapu problemini çözdükten sonra yardımcı olacağını söylemişti. Biz Silivri Emniyet Müdürlüğü binasını yapma ile noktasında Özel İdare Müdürlüğü ve Belediye kanalı ile elimizden geleni yapmaya hazırız.” şeklinde bilgi veren Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Silivri’deki en ciddi eksiklerden birisinin Kültür Merkezi olduğunu ve Kültür Merkezi’ni yapmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Turan, Bakan Aksu’ya “Sayın Bakanım, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediyeleri Yasası’nın çıkardığınız için başta Başbakanımız olmak üzere size de çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir’in faydalarını ve yararlarını bu noktada gerçekten çok görüyoruz.” diyerek teşekkür etti.

TURAN, AKSU’YA KAHVE TAKIMI HEDİYE ETTİ
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’ya belediye ziyaretinde kahve takımı hediye etti. İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Silivri Belediyesi Bilgi Evi’nin açılışına, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılarak ilçeden ayrıldı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol