Silivri Facebook

''Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun''
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Ali Tabakoğlu bir mesaj yayınlayarak çalışan gazeteciler gününü kutladı.
 
Tabakoğlu’nun mesajı aynen şöyle  : 
“Basınımızın; kentimizin gündemini ilgilendiren konu ve olayları yansıtmadaki başarısı övgüyü hak etmektedir. Gündemi etkileyen ve hatta gündem oluşturan bir güç haline gelen medya ancak doğru amaçlar için kullanıldığı zaman şehrimiz, ülkemiz ve dünya için faydalı bir araç olmaktadır. SİBESO Oda Başkanı olarak İlkeli, objektif ve doğru habercilikle tüm yerel ve ulusal basınımızın meslek aşkı ile çalışan nadide basın emekçilerinin ÇALIŞAN GAZETECİLER BAYRAMINI en içten dileklerimle kutluyor, çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.”
 
KÖROĞLU GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
Ak Parti Değirmenköy Belde Başkanı Yusuf Köroğlu’da çalışan gazeteciler münasebeti ile gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu. Köroğlu yaptığı ziyaret sırasında yerel gazetelerin önemine değinerek mutlaka desteklenmeleri gerektiğini belirterek şunları söyledi : Yerel gazeteler gün geçtikçe daha önemli bir konuma gelmektedir. Toplumun gözü kulağı olan yerel gazetelerin yaşaması için mutlaka  desteğe ihtiyacı vardır. Bu anlamda herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Bu münasebetle çalışan yerel gazetecilerin gününü kutluyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol