Silivri Facebook

Duru'dan Muhteşem Açılış
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü açılışı yapılan ve Silivri Spor eski kulüp başkanı Akgün Duruya ait olan Duru Mağazası,Yoğurthane Sokak’ta Silivrililere hizmet vermeye başladı.
 
Duru Mağazasının açılışını Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan  yaptı.Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ,açılışta yaptığı kısa konuşmada “Akgün Duru’nun spora olan hizmetlerini hepimiz biliyoruz.Şimdi de farklı bir kulvarda ,Silivrililere hizmet vermeyi amaçlayan bu girişimin, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum “dedi.
 
Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından, içlerinde podyumların ünlü isimleri Seçkin Piriler ve Meral Kaplan’ın da bulunduğu birbirinden güzel mankenler tarafından sokak defilesi gerçekleştirildi.
 
Sokak defilesi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenirken,cep telefonlarıyla mankenlerin resimlerini çekmek isteyenler, ilginç görüntüler oluşturdular.Sokak defilesinin ardından, mankenler tarafından halka hediye paketleri dağıtılırken kısa süreli izdiham yaşandı.
 
Hediye dağıtımının ardından, açılışa katılan konuklara Akgün Duru tarafından mağaza gezdirildi.
 
Açılışa katılan konuklar arasında Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan,başkan yardımcıları Namık Öndeş,Metin Karakaş ,Esanaf Odası Başkanı Ali Tabakoğlu,Garnizon Komutanı Akbulut Kaya,CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım ve yöneticiler,AKP meclis üyeleri,CHP meclis üyeleri ve çok sayıda konuk katılırken,birbirinden güzel görüntülerle açılış sona erdi.
 
Tolga EMEK
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol