Silivri Facebook

Eğitim-İş  Silivri Temsilciliği yeni yönetimini belirledi
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Eğitim İş Silivri Temsilciliği I. Olağan Genel Kurulu 26 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00 ile 16.00 arasında Sendika binasında gerçekleştirdi.  Genel Kurula EĞİTİM İŞ üyelerinin büyük çoğunluğu katılarak yeni yönetimi belirledi.
 
Eski yönetimde görev alan Cengiz ÇALLIOĞULLARI, Ersan ÖZKAN ve Mustafa GAVAL yeni yönetimde çeşitli özel durumları nedeniyle görev alamayacaklarını belirtmeleri üzerine oluşturulan tek liste ile seçime giren Eğitim İş Silivri Temsilciliği yönetimi  genel kurula katılanların tamamının oyunu alarak tekrar göreve getirildi.
 
Genel Kurul açılışını yapan Yönetim Kurulu Başkanı  Sanlı yeni dönemde aday olmayan eski yöneticilerden Cengiz ÇALLIOĞULLARI, Ersan ÖZKAN ve Mustafa GAVAL’ a Eğitim İş’ e verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek  Genel Kurul’u açtı. Sanlı TAŞKIN açılış konuşmasında, Eğitim İş Sendikası’ nın ülkenin dört bir yanında her geçen gün büyüdüğünü ve örgütlendiğini, geçen yıldan bu yana örgütün % 400 gibi olağanüstü bir ivme ile büyüyerek 12000’ i aştığını belirtti. 
 
Temsilcilik Başkanı Sanlı TAŞKIN, Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ nin bağımsızlığını, egemenliğini, ulus ve ülke bütünlüğünü, laik düzenini, demokratikleşme ve ulusal eğitim hedefini gerçekleştirmeyi Eğitim İş Sendikası’ nın kendine ilke edindiğini ve laik demokratik cumhuriyete sahip çıkmak gerektiğini söyledi. Eğitim İş’ in Atatürkçü, Ulusalcı, Cumhuriyetçi ve antiemperyalist bir sendika olduğunu, Atatürk İlke ve Devrimlerinin her zaman savunucusu olacağını, gericiliğe, bölücülüğe ve ırkçılığa karşı olduğunu, tüm insanların değer eşitliğine inandığını ve “Tam Bağımsız Türkiye” den yana olduğunu belirttiği konuşmasını “İnanıyorum ki, geride bıraktığımız 1,5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde her türlü baskıya ve engellemelere karşın örgütün her kademesinde ve sürecinde bugüne kadar özveriyle bu onurlu görevi yerine getiren, bundan sonra da bu onurlu görevi, aynı heyecan ve coşkuyla sürdürecek olan Eğitim İş’ li arkadaşları tarih yazacaktır” dedi.
 
Eğitim İş her zaman; önce Türkiye sonra sendika anlayışıyla davranacaktır. Eğitim İş, Cumhuriyetimizin laik, çağdaş, demokratik niteliklerine, devletimizin üniter yapısına yönelik her türlü iç ve dış tehditleri engelleme azim ve kararlılığında olacaktır. Temsilcilik Başkanı Sanlı TAŞKIN, I. Olağan Genel Kurul’ da seçilerek görev alacak yönetime başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.
 
Genel kurulun devamında ibralar ve seçime geçen Eğitim İş Silivri temsilciliği üyeleri Birinci  Olağan Genel Kurul sonucunda 7 kişilik yeni yönetim kurulunu belirledi. Yeni yönetim Kurulu üyeleri toplanarak aralarında iş bölümünü gerçekleştirdi. Yeni Yönetimin kendi içinde yaptığı görev dağılımında;
 
İlçe Temsilciliği Başkanı: Sanlı TAŞKIN, temsilcilik  sekreteri: Hasan OKAN,  temsilcilik saymanı: Necdet SÜER, temsilcilik örgütlenme skreteri: Eralp ÇELİK, temsilcilik öük hukuk sekreteri: Öznur AYDEMİR, temsilcilik eğitim sekreteri: Onur BALCI , temsilcilik basın yayın ve TİS sekreteri: Erol BULUT

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol