Silivri Facebook
banner88

Eğitim-İş'ten Ziyaretlere Devam
 
Silivri Kaymakamı Sayın  Mesut DEMİRKOL  yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledikten sonra Eğitim-İş yeni yönetim kurulu ile eğitimle ilgili konulardan sohbet ettiler. Sohbet sırasında  Silivri Kaymakamı Sayın  A.Mesut DEMİRKOL sevk eylemlerinde öğretmenlere açılan davaların sonuçlarının danıştaya gittiğini, grev hakkı olmayan sendikalı öğretmenlerin haklı mı haksız mı olduğunu tartışmadığını ama yargının gereken kararı vereceğine inandığını, tabela particiliğinin çok olduğu bu süreçte tabela sendikacılığının olmaması gerektiğini belirtti.
 
“Öğrenciler ailenin bir parçasıdır,sizlerde ana –babasınız. Öğretmenlik misyonunda vardır bu.Bu süreçte hak aramada etik olan sevk amacını gerçekleştirip hizmete devam etmektir” dedi .” Genç öğretmenlerin ve öğrencilerin sevmediği şeyler eski hikayeledir,nasihat almaktır.Gençlerin yere basmaları için eski zorlukları dinlemelri gerekir”dedi.
 
Eğitim-İş Silivri Temsilciliği Başkanı Sayın Ersan SÜNGÜ ;
” Eğitim-İş üyelernin sosyal-ekonomik-özlük hakları ile uğraşan bir sendika olmasının yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını,egemenliğini ülke bütünlüğünü savunan;ırkçı,gerici,bölücü ve geri anlayışlara karşı mücadele eden bir örgüttür.Eğitim-İş;sınıf ve kitle sendikacılığını savunur ve hiçbir siyasal parti ve kuruluşla organik ilişkiye girmez “ diyerek sendika hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra teşekkürlerini ileterek makamından ayrıldı.
 
Daha sonra Ç.Y.D.D’ne Sayın Prof.Türkan SAYLAN’a başsağlığı dilemek için derneğe uğrayan  yeni yönetim,Silivrili çocuklar için projelerini paylaştılar.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol