Silivri Facebook
banner88

Eşya Kermesine İnanılmaz İlgi
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Hasan Özvarnalı Okulu her sene olduğu gibi bu yılda ilk kermesine başladı. Okulun spor salonunda yapılan kermese öğrenci ve veliler yoğun ilgi gösterdiler. Kermeste satılan eşyaların öğrencilerin alabileceği gibi orjinal ve uygun fiyatlara satılması hem velilerin hem de öğrencilerin ilgisini çekti.
 
Kermese okulun bir çok sınıfındaki veliler katkı sağladı. Esnaftan ve velilerin kendi imkanları ile temin edilen eşyalardan elde edilecek olan gelir okulda öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak öğrenciler katıldılar.
 
Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu Okul Müdürü Erdal Aslan ve Okul Aile Birliği Başkanı A.Refik Bek, okul öğretmenleri, veliler ve öğrenciler kermese katılarak okula katkı için alışveriş yaptı.
 
Hasan Özvarnalı Okul Müdürü Erdal Aslan gazetemize yaptığı açıklamada Silivri esnafına, okul velilerine ve aile birliği üyelerine teşekkür ederek şunları söyledi:
 
''Gerçekten güzel bir eşya kermesi oldu. Hediyeler çok ilginç   ve ucuz. Zamanlama da çok harika. Çünkü hafta sonu anneler günü. Öğrencilerin anneleri için alabilecekleri anlamlı hediyeler çok ucuz fiata satışa sunulmuş. Kermese katkı sunun Silivri Esnafına, emeği geçen velilerimize, öğretmenlerimize ve her zaman yanımızda olan okul aile birliği yönetimimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.''
 
Okul Aile Birliği  Başkanı A.Refik Bek ise her yıl geleneksel hale gelen kermesin anlamlı bir gün öncesinde yapılmasından dolayı velilere ve aile birliği üyelerine teşekkür ederek şunları söyledi:
 
''Okul olarak çok yönlü faaliyetler içindeyiz. Kermeslerimiz de bunlardan birisi. Her yıl eşya kermesi yapılıyordu. Bazen bunu yılbaşı öncesi bazen de bayram öncesi yapıyorduk Bu seferki de çok anlamlı bir haftada oldu. Çok bol hediyelerin yer aldığı kermesimizde bu eşyaların çok ucuza satılması öğrencilerimizi de memnun etti. Öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz de kermesimizden alış veriş ederek bizlere destek verdiler. Silivri esnafımızda her yıl olduğu gibi bu yılda bizlere destek verdi, kendilerine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Buradan elde edilecek gelir sonuçta yine çocuklarımız için kullanılacaktır. Emeği geçen velilerimize, öğretmenlerimize, aile birliği üyelerimize de teşekkür ediyorum.''
 
Müge Cesur
 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol