Silivri Facebook
banner88

Geyiktepe de istifa etti!

Melis AVCI

Celaliye Kamiloba Belediye Başkanı Rıdvan Yavuz Bilge ve Ortaköy Belediye Başkanı Erdinç Tabak’ın ardından şimdide Kavaklı Belediye Başkanı Hasan Geyiktepe, Demokrat Parti’den istifa etti. Geçtiğimiz günlerde istifa dilekçesini partiye ulaştıran Geyiktepe’nin, Cumhuriyet Halk Partisi saflarına geçmeyi planladığı iddia edildi.

Sönmez: “Demokrat Parti’nin oylarıyla başkan oldular”

Demokrat Parti İlçe Sekreterliği’nden yerel seçimlerde aday adaylığı için istifa eden Mustafa Sönmez, partiden ayrılan belde başkanlarıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. ‘Partiden istifa ettilerse, belediye başkanlığını da bıraksınlar’ diyen Sönmez “Redd-i mirasını versinler. Demokrat Parti’nin oylarıyla belediye başkanı oluyorlar, sonra istifa ediyorlar. Demek ki bunların haysiyeti, şerefi bu kadar. Parti iktidardayken o partinin nimetlerinden faydalanıyorsun, ibresi aşağıya indiği zaman ‘Demokrat Parti benim partim değil’ diyorsun. Hepsinin parti kapısında ağladığı günleri biliyoruz. Hepsi bu partiden ekmek yedi. Taş yerinde ağırdır. Siyasi partilerde yosun tutmayan taş, iş yapmaz” dedi.

“DP’den istifa edenin siyasi miadı dolmuştur”

Konu ile ilgili görüştüğümüz Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Teoman Soydaş “Demokrat Parti’den istifa edenin siyasi miadı dolmuş demektir. Herkes siyasi hayatta yürümek istediği yolda özgürdür. Biz her zaman olduğu gibi yerel seçimlerde iddialıyız. Demokrat Parti’nin çıtasını yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi. Yarından itibaren köy ve belde ziyaretlerine başlayacaklarını belirten Soydaş “Silivri’yi köy köy, belde belde, ev ev dolaşacağız. Amaç insanları Demokrat Parti’ye kazandırmaktır” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol