Silivri Facebook

Haydi Ankara'ya
 
Kaynak : SH Dijital
 
ADD, 1 Mart’ta dikkat çekici bir çıkışta bulunmuş ve sivil toplum kuruluşlarını 14 Nisan’da “Cumhuriyet Mitingi”ne davet etti. Mitinge, aralarında emekli askerlerin örgütlerinin de bulunduğu, Türkiye’nin önde gelen 96 sivil toplum kuruluşu “evet” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Herkes ulusal görevini ve sorumluluğunu bilmeli, memleket meseleleri üzerinde o düşünceyle, düşünüp çalışmayı görev edinmelidir" sözünden hareketle “Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde her yaştan biz, Genç ve Dinç Atatürkçülerin nasıl bir Cumhurbaşkanı istediğimizi göstereceğiz” sloganıyla düzenlendiğini açıklanan miting 14 Nisan 2007 Cumartesi, saat 11.00'de Ankara Tandoğan Meydanı'nda yapılacak.
ADD Silivri Şubesi’nden de yoğun katılım sağlanması hedeflenen miting için 5-10 arasında araç ile destek sağlanması amaçlanıyor.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan ADD Silivri Şube Başkanı İlhan Uygun, “14 Nisan’da düzenlenecek mitinge katılmak isteyen tüm Silivrililer, 727 40 01 veya 0505 337 22 37 telefon numarasından isim yazdırabilir. Cumhuriyet mitingine katılarak, demokratik, laik, çağdaş Cumhuriyetimize nasıl bir Cumhurbaşkanı istediğimizi ortaya koyacağız. Silivri’de konuya ilgi duyan ve bu yönde taleplerini iletmek isteyen tüm vatandaşlarımızı mitinge katılmaya davet ediyoruz” dedi.
MİTİNGE KİMLER KATILIYOR?
Mitinge katılacak bazı önemli örgütler şunlar: ADD, Altı Nokta Körler Derneği, Anadolu Kültür Derneği, Ankara Üniversitesi, Ankara Platformu, Ankaralılar Vakfı, Ankara Ticaret Odası, Batı Trakya Türk Birliği Derneği, Büyük Anadolu Kulübü, Çağdaş Eğitimciler Derneği, CUMOK, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Dil Derneği, Emekli Subay Eşleri, Genel-İş, Hacettepe Üniversitesi, Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı, Kıbrıs Türk Kültür Derneği, Kırım Geliştirme Vakfı, Köy Enstitüleri ve Çağdaş Eğitim Vakfı, Müzik Eğitimcileri Derneği, Opera-Bale Vakfı, Nükleer Tehlikelere Karşı Barış Derneği, Ozanlar Birliği Kültür Derneği, CHP, DSP, BCP, SHP, İP, ANAVATAN, Petrol-İş, Tıp Kurumu, Tüketici Hakları Derneği, Tüm Yargı Mensupları Derneği, Türk Kadınlar Birliği, Türk-İş, Türkiye Barolar Birliği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Türkiye Emekli Subaylar Derneği, Türkiye Gençlik Federasyonu, Türkiye İnsan Hakları Kurumu Vakfı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Ziraatçılar Derneği, Yol-İş Sendikası, Ziraat Mühendisleri Odası, 27 Mayıs Milli Devrim Derneği.
 
Alıntı : http://www.silivriliyiz.biz/haber?aid=2645

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol