Silivri Facebook

Kadın Gönüllüleri Alipaşa'da Buluştu
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, her mahallede Kadın Kent Gönüllüleri projesi başlatarak, mahallelerden seçilen temsilcilerin Kadın Meclisi olarak toplanacağı buluşmayı başlattı. Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Alipaşa’da düzenlenen ikinci toplantıda AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri İnci Aydar ve Sevil Dalgıç, Silivri Belediyesi Sevgi Pınarı Sosyal Hizmetler Merkezi Başkanı Bahar Turan ile birlikte çalışma hakkında bilgi verdi.
 
TURAN: KENT GÖNÜLLÜLERİ’NİN SİYASİ İÇERİĞİ YOK
Alipaşa Muhtarı Metin Gürsu ve Alipaşa’da yaşayan bayanlarla buluşulan organizasyon, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Sevil Dalgıç’ın Kent Gönüllüleri projesi hakkında bilgi verip kadının toplumdaki yerini vurgulayan konuşmasının ardından Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, bayanlara seslendi.
 
“Kent Gönüllüleri toplantılarının siyasi içeriği yok.” diyerek konuşmasına başlayan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, “Kadınlarımızın hayattaki yeri erkeklerden çok daha önde. Kadınlarımız çok daha duyarlılar, olaylara bakış açıları çok daha farklı ve daha da önemlisi yaşadıkları mekanları hem seviyor hem de yaşadıkları mekana saygı duyuyorlar.  Bunun için mahallelerimizde Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları yapıyoruz. Toplantılarda her mahalleden seçilen bayanlar Kadın Meclisi’nde bir araya gelerek yaşadıkları yerlerde gördükleri eksiklik ve noksanlıkları bizlere iletecekler. Sizin tespitlerinizin takibini bundan sonraki süreçte hep birlikte yapacağız.” dedi.
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, toplantıda çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Toplantı, bayanların istek ve dileklerini yöneticilere iletmeleri ve soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi. Toplantıda, Alipaşa’dan 10 bayan Kent Gönüllüleri temsilcisi olarak seçildi.
 
GÜRSU: SİLİVRİMİZ VE BÖLGEMİZ İÇİN GÜZEL GELİŞMELER VAR
Alipaşa Muhtarı Metin Gürsu da toplantıda yaptığı konuşmada, “Bizler doğru olanı istediğimizi bildiğimiz sürece onlar bize her zaman yardımcıdır. Ellerinden geleni yapmaya her zaman mücadele ediyorlar. Yapılanları da görüyoruz. Gerçekten Silivrimiz için, bölgemiz için çok güzel gelişmeler, yapılaşmalar var. Hizmet açısından ellerinden geleni 24 saat yapmaya çalışıyorlar.  Muhakkak bu aşamalar kısım kısımdır. Hepsi bir anda olmayabilir. Bizler de biraz sabırlı olacağız. Doğalgaz konusunda olsun, alt yapı konusunda olsun bu gelişmeler zamanla hepsi olacak. Ben değerli belediye başkanımıza ve gelen tüm heyete teşekkür ediyorum. Mahallemiz adına inşallah bu toplantılar sıkça yapılır.” dedi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol