Silivri Facebook

Marmara ve Boğazlar Belediye Birliği Silivri'de Buluştu
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
32 YILLIK BİRLİKTELİK
300 üyesi bulunan Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği 1.Olağan Toplantısının ilk gününde İller Bankası Genel Müdürü Hidayet Atasoy konuşmacı olarak katıldı. Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği Başkan Vekili, Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık, her alanda eğitimin önemini vurgularken, katılımları nedeni ile belediye temsilcilerine teşekkür etti.
İlk gün toplantısında İstanbul Bağcılar, Silivri, Taşoluk, Kadıköy, Kumburgaz, Celaliye-Kamiloba ve Gümüşyaka Belediyeleri, Kocaeli Darıca, Dereköy, Yuvacık, Akçat ve Çayırova Belediyeleri, Çanakkale Umurbey ve Gümüşçay Belediyeleri, Yalova Çiftlikköy ve Altınova Belediyeleri, Bursa Kestel ve Güzelyalı Belediyeleri, Balıkesir Akçay Belediyesi, Edirne Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Banarlı Belediyesi ve Çatalca Muratbey Belediyesi Başkanları ve temsilcileri hazır bulundu.
 
BAŞKAN TURAN’DAN ATASOY’A SİLİVRİ YOĞURDU
İlk gün toplantısının ardından İller Bankası Genel Müdürü Hidayet Atasoy’u TEM Silivri gişelerine kadar yolcu eden Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Atasoy ve beraberindekilere Silivri Yoğurdu ikram etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol