Silivri Facebook

Mesut Petrol Resmen Faaliyette
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Mesut Petrol, Selimpaşa’dan sonra Silivri’de de hizmet vermeye başladı. Geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen açılış törenine, Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ve BP Marmara Bölge Müdürü Çağatay Can katıldı.
 
Yeni Mahalle E-5 karayolu üzerinde faaliyete geçen Mesut Petrol BP akaryakıt istasyonunun açılışına çok sayıda konuk katıldı. Konuklara ikramda bulunulurken açılış kurdelasını kesen Hüseyin Turan yaptığı açılış konuşmasında:
“her gün biraz daha gelişmekte olan bölgemizde, bu tür yatırımların gerçekleşmesi bizleri memnun ediyor. Açılışımı yaptığımız akaryakıt istasyonunun bölgemize hayırlı olmasını dilerken, ticari hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. İşletme sahibi Mesut Ergül’de  “ açılışımıza gelerek bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Burada amacımız insanlarımıza en kaliteli hizmeti verebilmek. Zaten BP, yıllardır bu alanda kalitesini ispat etmiş bir markadır. Bizde Mesut Petrol olarak bu kaliteyi insanlarımızın hizmetine sunuyoruz” şeklinde duygularını ifade etti.
 
Tolga EMEK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol