Silivri Facebook

Romanlar Paylaşılamıyor...

Silivri Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneği açılışında kimi ararsanız oradaydı…

Kaymakam Demirkol’un yaptığı açılış konuşmasının ardından kurdele kesildi… Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın bitimiyle başlayan davul zurna gösterileri ile roman vatandaşların oynamaları izlendi.

AÇILIŞ TAM BİR ROMAN AÇILIMINA DÖNDÜ

Siyasi iktidarın başlattığı roman açılımı diğer partileri de harekete geçirdi. Açılışta Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir ve Elif Bilici, AK Parti  İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ender Gezici, MHP İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, CHP Milletvekili Aday Adayı Selami Değirmenci, CHP Milletvekili Aday Adayı Abdullah Yıldırım, CHP İlçe Başkan Vekili Hüseyin Şahin, DP eski ilçe başkanı Mehmet Haseski ve birçok siyasi parti üyesinin katıldığı açılış festival havasında geçti.

Abdullah Yıldırım’ın açılışı uzaktan izlemekle yetinmesi ve dernek binasına girmemesi dikkat çekti.

Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol dernekte yaptığı konuşmada, roman vatandaşların artık tek tek sorunlarını dile getirmeleri yerine dernek vasıtasıyla ihtiyaçları için müracaat edebileceklerini belirterek sözü roman vatandaşların kaldığı barakalara getirdi ve en kısa zamanda çözüme kavuşması gerektiğini söyledi… Konu daha önce de Valilikte yapılan toplantıda masaya yatırılmış ve çözüm için düğmeye basılmıştı.

Dernekte masanın üstüne konulan oy sandığı şeklindeki para kutusuna yardım yağdı.

 
 
 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol