Silivri Facebook

Sarı Laleler, Onun arabası ile Demet Akalın'a gidecek
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Bu yıl Khasfest 2007'de Yeni Albümünün İlk Konserini verecek olan Mustafa Sandal Önceki yıl yurt dışında piyasaya çıkardığı "İsyankar" adlı single çalışması ile Almanya'da 150 bin tirajı geçerek "Gold Record (Altın Plak)" ödülünü kazandı. Universal Music etiketiyle piyasaya sürülen İsyankar'ın İstanbul'da çekilen video - klibinde İstanbul Boğazı'nın tüm güzellikleri gözler önüne serilmiş ve klip MTV TRL Charts listesinde bir numara olmuştu. Mustafa Sandal, İsyankar single'ı ile Almanya resmi satış listelerinde en uzun süre kalan Türk sanatçısı unvanını elinde bulunduruyor.
 
Khasfest 2007'de ilk üniversite konserini verecek olan Mustafa Sandal, yeni albümünün bomba gibi şarkılarıyla, muhteşem sahne performansıyla Khasfest 2007 katılımcılarına unutulmaz dakikalar yaşatacak.
 
GARY "NESTA" PINE ( Bob Sinclar Presents )
Bu yıl Khasfest 2007'ye damgasını vurması beklenen Gary Nesta 1998'den bu yana Wailers grubunun solistidir. Aston "Family Man" Barret'ın öncülük ettiği bu efsanevi grup ömrü boyunca Bob Marley ile liste başı olan parçalar yazmış ve dinleyicilere sunmuştur. Eleştirenleri de hayranları gibi, Gary'nin Bob'u taklit etmeye yeltenmek yerine özgün besteleri "Light it Up", "Dem Wouldn't Live" ve "Be Wise"'ı sergilerken sahnesine bütün performanslarını canlı tutan seviyede bir yaratıcılık ve yoğunluk olduğunu dile getirmiştir.
 
Wailer ile birlikte sahne almadan önce, Gary; Jamaika ve New York City'nin en popüler gruplarından biri olan City Heat'in önde gelen solistiydi. Jamaica'daki hotel, Diana King gibi grubun genç yeteneklerin çalışma alanıydı. 1992'de A.B.D.'ye göç ettikten sonra, City Heat Grubu, New York City'nin underground reggie kültürünün gelişiminde önemli rol oynarken, Super Cat ile birlikte dünya turuna çıkmıştır.
 
Gary, karizmatik ve kabalıkları çoşturan bir sanatçı olarak tanındı. Ayrıca eşsiz sesi, çekici kişiliği, başarılı performansları ve sahne duruşuyla da sevildi.
 
Gary'nin Fransız yapımcı Bob Sinclar ile gerçekleştirdiği işbirliği, sanatçının Avrupa dans müziğine doğru yeni bir yolculuğa çıkmasına olanak sağlamıştır. "Love Generation" adlı single'ı Amerika, Fransa, İngiltere, Belçika, Hollanda, Almanya, Avusturya, Avustralya ve Portekiz listelerinde bir numaraya oturmuştur, Klasik ve insanlara kendilerini iyi hissettiren bir beste olarak yorumlanmıştır.
 
Go kart, Paintball, Çarpışan Arabalar, Kamikaze, Superjumper, Tırmanma Duvarı, Rodeo, Kareoke, Playstation Turnuvaları, Tavla Turnuvaları, Ödüllü Yarışmalar, Afternoon Partileri gibi fazlasıyla ilgi görecek aktiviteler bu yılda Khasfest 2007'de yer alacak.
 
Khasfest catering alanında bu yıl Formula 1 organizasyonu için özel olarak tasarlanan Divan'ın Catering Tırı yer alacak. Khasfest katılımcıları için özel olarak oluşturulan menüler bambaşka bir sunumla Khasfest 2007 konuklarının beğenisine sunulacak.
 
Khasfest 2007 yiyecek – içecek alanlarında katılımcıların alım gücünü zorlamayacak fiyat politikaları uygulanacak.  Bilet fiyatları 10 Mayıs tarihine kadar 29 YTL./tek gün, 39YTL Kombine kapıda satış ise tek gün için 39YTL Kombine 49 YTL’den satılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol