Silivri Facebook

Satranç Federasyonu'ndan Başkan Turan'a Teşekkür
 
Kaynak : HaberTE
 
Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği, 23 ilden 23 işitme engelli vatandaşı satranç antrenörü olarak yetiştirmek üzere çalışmalara başladı. Çalışma programında Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ile işbirliği sağlayan federasyon, Silivri Belediyesi"nin sponsorluğunda Silivri Park Hotel"de İşitme Engelli Satranç Antrenör adaylarına eğitim semineri verdi. 26-27-28 Mayıs 2007 tarihlerinde eğitim ve sınav içerikli seminer düzenleyen federasyona ev sahipliği yapan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, evlilik yıldönümlerini kutlayan çifte pasta yollayarak sürpriz yaptı.
 
SİLİVRİ"DE SICAK İLGİ
Silivri"de Satranç Antrenörlüğü Eğitim Semineri için bulunan İl Temsilcisi, Türkiye Satranç Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi, Ulusal Hakem, Dünya Satranç Federasyonu Okulda Satranç Türkiye Delegesi ve Satranç Öğretmeni vasıflarına sahip Simten Kamber, Silivri"deki sıcaklıktan son derece memnun olduğunu dile getirdi. “Adeta evimizde gibiyiz. Bu duyguyu hissetmek çok güzel ” diyen Kamber, “Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan"ın büyük destekleri ile Silivri"de çok kısa sürede satranç güzel noktalara geldi. Öğretmen arkadaşımız Erdoğan Duman"ın da çalışmaları satranç sporuna büyük katkı sağladı. Ben şahsım adıma, Satranç Federasyonu adına ve İşitme Engelli kardeşlerim adına Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan"a sonsuz saygılarımı sunuyorum” dedi. 
 
İŞİTME ENGELLİLERİN GÜLEN YÜZÜ, BAŞKAN TURAN"I MEMNUN ETTİ
23 İşitme Engelli Satranç Antrenörü Adayı, eğitim seminerinin ardından Silivri Başkanı Hüseyin Turan"ı makamında ziyaret edip tercümanları aracığı ile teşekkür etti. Satranç Antrenörü Adayları, “Genç ve dinamik bir Belediye Başkanı ile tanışmanın gururunu yaşadık. Silivri"de hiç yabancılık çekmedik. Sayın Başkan size minnettarız” dedi. Tercüman aracılığı ile işitme engellilerle sohbet eden Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, “Sizlerin gülen yüzü, bizlerin moral kaynağı oldu. Her zaman yanınızdayız. Satranç sporunu okullara yaymak adına çalışmalarımız var” dedi. 
 
KAMBER"DEN BAŞKAN TURAN"A PLAKET VE ROZET
Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Simten Kamber, satranç sporuna katkıları nedeniyle Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan"a teşekkür plaketi verdi ve federasyonun özel rozetini günün anısına hediye etti.
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan ile hatıra fotoğrafı çektiren Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Simten Kamber ve İşitme Engelliler, teşekkürlerini sunarak Silivri"den ayrıldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol