Silivri Facebook

Silivri Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Akkuş açıkladı
 
Kaynak : Değişim Gazetesi 
 
Silivri Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 24 Mayıs Perşembe Günü genel kurul için toplanmıştı. Çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle, olağan kurul kongresi geçtiğimiz Perşembe Günü gerçekleştirdi. Kongrede yapılan seçimde Orhan Akkuş başkanlığında, yeni yönetim oluşturuldu.
 
Silivri Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği yeni yönetim kadrosu Orhan Akkuş, Emin Çavdar, Özer Manavoğlu, Emsal Danayiyen ve Hulusi Karabacak’tan oluşuyor.
Silivri Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Orhan Akkuş “Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Bayburtluların birlik ve beraberliği için çalışacağız. Tutum ve davranışlarımız kardeşçe devam edecektir. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” Şeklinde konuştu.
 
Basında yeralan haber tamamen asılsızdır…
Geçtiğimiz günlerde, Silivri’de bulunan yerel gazetelerin birinde çıkan haber hakkında da bir açıklama yapan dernek başkanı Orhan Akkuş “Silivri Belediye Meclis Üyesi Osman Nuri Karabulut, Silivri Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin 24 Mayıs Perşembe Günü yapılan kongresinde başkanlık için aday olmamıştır. Hatta ilk yapılan kongremizde çoğunluk sağlanamadığı için seçim yapılamamıştır. Dolayısıyla yapılmayan seçimde Osman Bey’e bir oyun çıkmış olması da söz konusu değildir. Osman Nuri Karabulut derneğimizin kurucu başkanıdır. Silivri Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Osman Nuri Karabulut’un her zaman arkasındadır.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol