Silivri Facebook

Silivri Emlakçılar Derneği Kongresini Gerçekleştiriyor
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Silivri merkez, bağlı bulunduğu beldeler ve tüm köylerde ki emlak sektörüne hitap etmek için kurulan Silivri Emlakçılar Derneği, yarın Avalon Leb-i Derya’da ilk kongresini gerçekleştirecek. Emekli Tapu Sicil Müdürü Şükrü Karaca’nın Kurucu Başkanlığı’nı yaptığı Silivri Emlakçılar Derneği’nin yönetim kurulu üyeleri, emlak sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren kişilerden oluşuyor.
 
Derneğin bir süredir faaliyette bulunduğunu, açıldığı günden bu yana da kongre hazırlıkları ve üye kayıtlarıyla uğraştıklarını söyleyen Silivri Emlakçılar Derneği Kurucu Başkanı Şükrü Karaca
 
“Silivri’de böyle bir derneğin ihtiyaç olduğunu düşünerek, Emlakçılar Derneği’ni kurmaya karar verdik. Bu güne kadar kurulmamış olması da çok büyük bir eksikliktir. Bundan sonra, dernek üyelerimizin mesleki sıkıntı ve sorunlarını dinleyerek, çözüm üreteceğiz. Bunun yanı sıra üyelerimize etkin bir şekilde hizmet verebilmek için, derneğimize sözleşmeli olarak bir hukuk müşaviri ve mali müşavir alacağız.
 
Ayrıca ilerleyen günlerde derneğimize bir lokal açmayı planlıyoruz. Lokal de birlik ve beraberliği sağlamayı, mesleki konuları gündeme getirmeyi, kütüphane ve arşiv bulundurmayı düşünüyoruz.
 
Kongremizden sonra da derneğimizi, İstanbul ile Ankara’da bulunan konfederasyon ve oda gibi üst kuruluşlara üye yaparak, bağlamayı istiyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Silivri Emlakçılar Derneği Kurucu Başkanı ve aynı zamanda Emekli Tapu Sicil Müdürü Şükrü Karaca, yarın saat 14.00’da Avalon Leb-i Derya’da gerçekleşecek olan ilçe kongresine emlak sektörü ile ilgilenen herkesin davetli olduğunu belirtti.
 
Melis AVCI
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol