Silivri Facebook

Silivri Kent Gönüllüleri Yeni Mahelle'de Buluştu
 
Kaynak : Silivri Belediyesi
 
Kadınların fikir, eleştiri ve önerileriyle ilçe yönetiminde söz sahibi olmalarını isteyen Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Kadın Kent Gönüllüleri Projesinin 5. toplantısını Yeni Mahalle’de gerçekleştirdi. Yeni Mahalle Kadın Kent Gönüllüleri toplantısında Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın yanı sıra Silivri Belediyesi Sevgi Pınarı Sosyal Hizmetler Merkezi Başkanı Bahar Turan, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar, İşadamı Nurullah Baldöktü ve eşi Şerife Baldöktü, Yeni Mahalle Muhtarı Mahmut Alkan ve çok sayıda Yeni Mahalleli bayan hazır bulundu.
 
İNCİ AYDAR: YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR
AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar, proje hakkında verdiği bilgide bayanlara, “Hanımlar evin direğidir. Yuvayı dişi kuş yapar. Onun için biz yerel yönetimler, hanımları yanımızda görmek istiyoruz. Her mahalleden 10 hanım temsilcimizle her ay toplantılar yapacağız. Mahallenizin sıkıntılarını, eksiklerini bizlerle paylaşacaksınız. Bizler de Belediye Başkanımıza sunarak çözümleri üreteceğiz. Katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum” şeklinde seslendi.
 
EN İYİ SİLİVRİLİ SİLİVRİ’YE HİZMET EDENDİR
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, yapılan hizmetler hakkında bayan katılımcılara bilgi verirken, “Hizmet için varız. En iyi Silivrili, Silivri’ye hizmet edendir. Eğitime ayrı önem veriyoruz. Şu an yanımızda olan ve Silivri eğitimine büyük katkı sağlayan Nurullah Baldöktü ve eşleri Şerife Hanım’a huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Silivri için sizlerin de desteği ile el birliği ile çalışacağız” şeklinde konuştu. Başkan Turan’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.
 
BALDÖKTÜ, TURAN’I ATOM KARINCA’YA BENZETTİ
Hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü de yaptığı konuşmada, “Hanımlar hayatımızın vazgeçilmezidir. Her zaman yanımızda en büyük destekçilerimizdir. Ben burada Silivri Belediye Başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Kendisi her işin bizzat takipçisi. Ben tabiri caizse kendisini Atom Karınca’ya benzetiyorum. Allah yardımcısı olsun. Ve buradan sizlere yatırımlarımın devam edeceği sözünü veriyorum.” dedi.
 
BAŞKAN TURAN’A SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ
Yeni Mahalle Kadın Kent Gönüllüleri Projesi toplantısı sona erdiğinde, Yeni Mahalle’nin hanımları tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü partisi Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ı duygulandırdı. Eşi Bahar Turan’la birlikte pasta kesen Başkan Turan, “Bugüne kadar bana yapılan en güzel sürpriz. Hep birlikte nice güzel yıllara, yarınlara” dedi.       
Yeni Mahalle Kadın Kent Gönüllüleri toplantısında, 10 bayan mahalle temsilcisi seçildi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol